Οι OnePlus και Realme ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τηλέφωνα με Snapdragon 8 Gen 3 και 24 GB RAM

Ο Snapdragon 8 Gen 3 θα είναι ο κορυφαίος επεξεργαστής της Qualcomm που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Η OnePlus και η Realme φέρεται να σχεδιάζουν να αποκαλύψουν τηλέφωνα με το επερχόμενο κορυφαίο chipset της Qualcomm, το Snapdragon 8 Gen 3 SoC.

Οι OnePlus και Realme ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τηλέφωνα με Snapdragon 8 Gen 3 και 24 GB RAM

Το chipset πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο στο Snapdragon Summit 2023 της Qualcomm. Αυτά τα κορυφαία smartphone αναμένεται επίσης να προσφέρουν τεράστια 24 GB μνήμης RAM. Βέβαια τα smartphone με τον νέο επεξεργαστή θα τα δούμε μέσα στο 2024.

dcs leaks

Σύμφωνα με τον tipster Digital Chat Station (DCS), τα επερχόμενα smartphone από τις αδελφές εταιρείες OnePlus και Realme θα τροφοδοτούνται από το chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Ο επερχόμενος επεξεργαστής δημιουργείται χρησιμοποιώντας τη διαδικασία N4P της TSMC, η οποία είναι γνωστή για την προηγμένη τεχνολογία κατασκευής της. Ακολουθεί ένα μοναδικό σχέδιο αρχιτεκτονικής που ονομάζεται 1+5+2, που σημαίνει ότι αποτελείται από 1 ισχυρό πυρήνα Cortex X4, 5 πυρήνες Cortex A720 υψηλής απόδοσης και 2 αποτελεσματικούς πυρήνες Cortex A520. Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει την ισορροπία μεταξύ ισχύος και απόδοσης.

Εκτός από τα smartphones OnePlus και Realme, οι επερχόμενες συσκευές της σειράς Xiaomi 14, OnePlus 12, Vivo X100 και iQOO 12 αναμένεται επίσης να διαθέτουν το chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3.
Η έκθεση προσθέτει περαιτέρω ότι αυτά τα smartphone θα έρχονται με 24 GB RAM. Αυτό σίγουρα θα εξασφάλιζε γρήγορη και ομαλή απόδοση, αλλά θα μπορούσε να είναι απλώς μια υπερβολή.

Η OnePlus και η Realme αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα τηλέφωνα σε διαμόρφωση 16 GBRAM επίσης και με ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης 1 TB. Ο tipster μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα επερχόμενα smartphones OnePlus και Realme. Αυτά περιλαμβάνουν μια εξαιρετικά στενή καμπύλη οθόνη 1,5K, κύρια κάμερα IMX890 OIS και τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 150 W.

Ωστόσο, σε εκείνη την ανάρτηση, ο tipster ανέφερε το chipset Snapdragon 8 Gen 2, κάτι που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν ο tipster μιλάει για τα ίδια smartphone.

Να σημειωθεί ότι το ρεπορτάζ βασίζεται σε εικασίες μέχρι στιγμής, καθώς καμία εταιρεία δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση ακόμη. Ίσως χρειαστεί να περιμένουμε περισσότερο καθώς το chipset δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει. Αλλά σίγουρα περιμένουμε μια δυναμική είσοδο και από τις δύο εταιρίες που θέλουν πολλές φορές να πρωτοπορούν. 

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης