Φήμες | Τα επόμενης γενιάς AirPods θα λειτουργούν και ως βοηθήματα ακοής OTC

Τα AirPods επόμενης γενιάς έχουν προβλεφθεί ότι θα κυκλοφορήσουν ως οτιδήποτε από το ότι θα είναι τα πρώτα αξεσουάρ USB Type-C έως ότι θα λειτουργούν σαν θερμόμετρα στο αυτί. Τώρα, μια νέα διαρροή έχει ρίξει ένα άλλο πιθανό μελλοντικό χαρακτηριστικό που βέβαια ακόμα είναι μια φήμη.

Φήμες | Τα επόμενης γενιάς AirPods θα λειτουργούν και ως βοηθήματα ακοής OTC

Τα επερχόμενα κορυφαία wearables της Apple μπορεί επίσης να βοηθήσουν στην ανίχνευση προβλημάτων ακοής καθώς και στη διόρθωση τους, όσο μπορεί αυτό να είναι εφικτό.

Η Apple φημολογείται ότι εργάζεται σκληρά κάνοντας ό,τι μπορεί για να κάνει τα AirPods επόμενης γενιάς όσο το δυνατόν πιο προηγμένα όσον αφορά τις λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας, για να μην αναφέρουμε το Vision Pro-integrated. Οι εν λόγω προδιαγραφές περιλαμβάνουν την ανίχνευση θερμοκρασίας σώματος του χρήστη που πιστεύεται ότι ξεπερνά αυτή των έξυπνων ρολογιών με παρόμοιες ικανότητες.

Ο Mark Gurman του Bloomberg υποστηρίζει τώρα ότι ο κατασκευαστής έχει προσθέσει ακόμη ένα χαρακτηριστικό που σχετίζεται με την υγεία στη λίστα με τις αναβαθμίσεις του AirPod. Αυτό θα ήταν εξοπλισμός ακουστικών βαρηκοΐας χωρίς ιατρική συνταγή (OTC) - που μπορεί να αποδειχθεί τεράστιο σοκ στην αγορά σε χώρες όπως οι ΗΠΑ (όπου οι τελευταίες κατευθυντήριες γραμμές του FDA ενθαρρύνουν την ανάπτυξη τέτοιων προϊόντων επί του παρόντος).

Η Apple φέρεται επίσης να εργάζεται στη δική της «εφαρμογή δοκιμής ακοής» για τα AirPods, η οποία, και πάλι, θα μπορούσε να είναι ένα πλήγμα για τους προγραμματιστές στον ίδιο χώρο. Και πάλι, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι τα ακουστικά θα αναβαθμιστούν με οποιοδήποτε είδος πιθανής δυνατότητας ενίσχυσης της υγείας, ακουστικής ή άλλης μορφής σύντομα: η σειρά τους δεν έχει δει ακόμη τόσα πολλά χαρακτηριστικά αλλά ίσως είναι η στιγμή να δούμε την Apple να πρωτοπορεί και εδώ.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης