Διαρροές του Realme Pad 2 4G με renders και specs

Η Realme φέρεται να εργάζεται σε ένα νέο tablet. Μια αρκετά λεπτομερής διαρροή παρουσιάζει το Realme Pad 2 4G. Σύμφωνα με την πηγή, η επερχόμενη συσκευή θα τροφοδοτείται από ένα chipset MediaTek Helio G99.

Διαρροές του Realme Pad 2 4G με renders και specs

Μετά από κάποιους πειραματισμούς με την Qualcomm στο Realme Pad X και το Unisoc στο Realme Pad Mini, φαίνεται ότι η εταιρεία συμβιβάστηκε για άλλη μια φορά με ένα τσιπ MediaTek, όπως και στο αρχικό Realme Pad.

Το Helio G99 πιθανότατα θα συνδυαστεί με 8 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Το Realme Pad 2 αναμένεται να διαθέτει μπαταρία 8.360 mAh με γρήγορη φόρτιση 33 W μέσω θύρας USB Type-C. Οι τέσσερις ξεχωριστές γρίλιες ηχείων - δύο στο επάνω μέρος και δύο στο κάτω μέρος του tablet ξεχωρίζουν αμέσως από τις εικόνες που διέρρευσαν. Προφανώς, δεν υπάρχουν μόνο για επίδειξη, καθώς η πηγή ισχυρίζεται ότι το Realme Pad 2 θα έχει ρύθμιση τεσσάρων ηχείων.

ealme pad 2 leaks back

Παρόλο που το πλαίσιο της κάμερας φαίνεται να φιλοξενεί δύο κάμερες, η πηγή ισχυρίζεται ότι υπάρχει μόνο ένα πίσω snapper 20MP. Μετά από πιο προσεκτική επιθεώρηση, η άλλη πίσω μονάδα μοιάζει περισσότερο με φλας LED. Τέλος, σύμφωνα με τη διαρροή, το Realme Pad 2 θα κυκλοφορήσει με Android 13 και Realme UI 4.0. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αρχικό Realme Pad είναι ακόμα κολλημένο στο Android 11, ενώ το Realme Pad X τρέχει Android 12 και το ζήτημα των ενημερώσεων είναι ακόμα στον αέρα.

ealme pad 2 leaks1

Δυστυχώς, η πηγή δεν κοινοποιεί λεπτομέρειες σχετικά με το μέγεθος του Realme Pad 2 4G ή την οθόνη του. Περιμένουμε να είναι LCD, αλλά μέχρι εκεί. Μπορούμε να περιμένουμε να ακούσουμε περισσότερα για το Realme Pad 2 τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο.

Επίσης δεν γνωρίζουμε ακόμα τιμή αλλά και αν θα υπάρχει παγκόσμια κυκλοφορία ή θα κολλήσει σε αγορές όπως η Κίνα και η Ινδία αλλά ελπίζουμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες το επόμενο διάστημα.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης