Διαρροή μας δείχνει πόσο θα κοστίζει το Xiaomi Pad 6 στην Ευρώπη

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Pad 6 στην Κίνα τον Απρίλιο, ακολουθούμενο από μια διεθνή κυκλοφορία δύο μήνες αργότερα. Η πρώτη αγορά ήταν η Ινδία, και τώρα υπάρχουν αναφορές ότι το νέο tablet θα φτάσει και στην Ευρώπη.

Διαρροή μας δείχνει πόσο θα κοστίζει το Xiaomi Pad 6 στην Ευρώπη

Σύμφωνα με την διαρροή, το Xiaomi Pad 6 θα ξεκινά από 399 € για την έκδοση 6/128 GB, ενώ η έκδοση 8/256 GB θα κοστίζει 499 €. Ετσι εκτός από την τιμή γνωρίζουμε ότι θα έρθουν δύο παραλλαγές για το tablet της Xiaomi 6/128GB και 8/256GB.

Το Xiaomi Pad 6 έχει οθόνη IPS LCD 11" και ανάλυση 2880 x 1800 pixels. Τροφοδοτείται από ένα chipset Snapdragon 870, αν και υπάρχει μια έκδοση Pro που έχει Snapdragon 8+ Gen 1, αλλά αυτή που προορίζεται να παραμείνει στην Κίνα.

Ο tipster αποκάλυψε ότι η Xiaomi θα προσφέρει το Pad 6 σε δύο χρώματα - Μπλε και Γκρι, παρακάμπτοντας τη φανταχτερή επιλογή Gold. Δεν μπορέσαμε να μάθουμε από την αναφορά πότε θα κυκλοφορήσει το tablet, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τις σαφείς πληροφορίες από τον Ishan Agarwal, ο οποίος έχει γενικά καλό ιστορικό με τέτοιες διαρροές, θα μπορούσαμε να περιμένουμε μια άφιξη τις επόμενες μία ή δύο εβδομάδες.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Είμαι η Βάσω και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με κινητά και κυρίως με συσκευές που αναζητούν οι γυναίκες. Με ενδιαφέρουν συσκευές με ωραία σχεδίαση και καλές κάμερες!
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης