H realme 11 Pro Series ανακοίνωσε την camera της χρονιάς που αποτελεί και την ναυαρχίδα της σειράς, με τιμή 429 ευρώ

Η κάμερα OIS SuperZoom 200MP, έχει το πρώτο στον κλάδο 4X zoom χωρίς απώλειες, με αποτέλεσμα το realme 11 Pro+ 5G να ενδυναμώνει πραγματικά τους καταναλωτές, προσφέροντας νέες επιλογές στους νέους να εξερευνήσουν ελεύθερα τα όρια που έχει η φωτογραφία μέσω του smartphone τους. Το realme 11 Pro Series 5G παρουσιάζει ένα premium master design από το realme Design Studio σε συνεργασία με τον πρώην σχεδιαστή της Gucci, Matteo Menotto.Η σειρά realme 11 Pro έρχεται με την καλύτερη CurvedVisionDisplay 120 Hz στην κατηγορία της και υιοθετεί την τεχνολογία COP Ultra, 2 160Hz ultra-high frequency PWM dimming, αλγόριθμο βελτιστοποίησης X-touch 2.0 και πολιτική δωρεάν αντικατάστασης οθόνης.

H realme 11 Pro Series ανακοίνωσε την camera της χρονιάς που αποτελεί και την ναυαρχίδα της σειράς, με τιμή 429 ευρώ

Η realme, η ταχέως αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone, κυκλοφόρησε σήμερα επίσημα την πρωτοποριακή σειρά realme 11 Pro στην Ελλάδα. Η ολοκαίνουργια σειρά περιλαμβάνει τα realme 11 Pro+ 5G και realme 11 Pro 5G. Το realme 11 Pro+ 5G διαθέτει κάμερα OIS SuperZoom 200MP, υποστηρίζοντας zoom 4× χωρίς απώλειες και μια ολοκληρωμένη κορυφαία εμπειρία απεικόνισης. Με την πρώτη κυρτή οθόνη (CurvedVisionDisplay) 120 Hz, η σειρά realme 11 Pro επιτυγχάνει πραγματική εμπειρία fullscreen και εξαιρετική εμπειρία grip και χειρισμού. Ξεκινώντας από τη σειρά realme 11 Pro, η realme θα φέρει τον master σχεδιασμό της σε κάθε smartphone σειρά.

Η realme Number Series έχει επιτύχει περισσότερες από 50 εκατομμύρια αποστολέςsmartphone παγκοσμίως και 3 εκατομμύριαsmartphone αποστολές στην Ευρώπη, σηματοδοτώντας μια σημαντική συμβολή στην πορεία της realme ώστε να φτάσει τις πωλήσεις των 100 εκατομμυρίων μονάδων σε χρόνο ρεκόρ. Το realme 11 Pro+ 5G έχει την κάμερα OIS SuperZoom 200MP, η οποία φτάνει τα κορυφαία πρότυπα απεικόνισης φωτογραφίας, με ξεχωριστά χαρακτηριστικά: τον αισθητήρα, το zoom και το highpixel, ώστε με την χρήση νέων τεχνολογιών, να ενδυναμώνουν πραγματικά τους καταναλωτές, προσφέροντάς τους, πολλαπλές επιλογές για να εξερευνήσουν ελεύθερα τα όρια της φωτογραφίας μέσω των smartphone της.

Με την τεχνολογία In-sensorZoom, το realme 11 Pro+ 5G μπορεί να υποστηρίξει τη λειτουργία zoom 2x/4x χωρίς απώλειες, η οποία επιτρέπει στον αισθητήρα να αλλάζει μεταξύ διαφορετικών λειτουργιών εικόνας για να επιτύχει τον ίδιο αριθμό πραγματικών pixel σε διαφορετικά εστιακά τμήματα, έτσι ώστε η σύνθεση λήψης να είναι πιο ελεύθερη, ανεξάρτητα από την απόσταση. Ως αποτέλεσμα, το realme 11 Pro+ 5G είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο της βιομηχανίας εξοπλισμένο με zoom 4x χωρίς απώλειες και η ανάλυση εικόνας σε αυτό το εστιακό τμήμα είναι 242% υψηλότερη από αυτή παρόμοιων προϊόντων.

Το εστιακό τμήμα 2x είναι γνωστό ως «χρυσό» τμήμα για λήψη πορτρέτου, στο οποίο το realme 11 Pro+ 5G μπορεί να χρησιμοποιήσει αλγόριθμο πορτρέτου SLR-level για να δημιουργήσει φυσικά εφέ θόλωσης φόντου και λάμψης και να κάνει τα πορτρέτα πιο εμφανή. Με τη βοήθεια του ολοκληρωμένου μοντέλου ανίχνευσης θέματος, του αυτόματου μοντέλου περικοπής και της εκπαίδευσης σχολιασμού της εκτεταμένης σύνθεσης επαγγελματιών φωτογράφων, η realme κυκλοφόρησε την πρώτη τεχνολογία αυτόματου zoom στον κόσμο.

Ιδανική επιλογή για νυχτερινή λήψη ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

Με κορυφαίο αισθητήρα 1/1.4", μεγάλο διάφραγμα F/1.69 και singlepixels 16-σε-1 2.24μm, το realme 11 Pro+ 5G σάς βοηθά να καταγράφετε εύκολα τον χαμηλό φωτισμό και να αποκαθιστάτε καθαρές λεπτομέρειες κάτω από σκοτεινά φώτα, μαζί με τον ultra-sensory αλγόριθμο νυχτερινής σκηνής του ProLight για να απαθανατίζει τις καλύτερες στιγμές και να διατηρεί τις λεπτομέρειες, δημιουργώντας τη λειτουργία Super Night Scape του realme 11 Pro+ 5G.

Κορυφαία κάμερα επαγγελματικού επιπέδου:

Ο πρώτος αναβαθμισμένος αισθητήρας Super Zoom HP3 200MP στον κόσμο.

Η κάμερα 200MP στο realme 11 Pro+ 5G βασίζεται σε ένα αναβαθμισμένο σύστημα κάμερας Samsung ISOCELL HP3 SuperZoom με μέγεθος αισθητήρα τόσο μεγάλο όσο 1/1.4 ίντσας, μέγεθος pixel 2.24μm και διάφραγμα f / 1.69, καθώς όλα προσφέρονται σε επίπεδο ναυαρχίδας στο ίδιο εύρος τιμών και με μια τεράστια διαφοροποίηση σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τον αισθητήρα IMX766.

Με την τεχνολογία Tetra2pixel, η realme απελευθερώνει το πλήρες δυναμικό του αισθητήρα 200MP. Με την έξυπνη τοποθέτηση των pixelsizes με βάση τις συνθήκες φωτισμού, το realme 11 Pro+ 5G παρέχει pixelsizes 0.56μm για 200MP/1.12μ mpixel sizes για 50MP/2.24μ mpixel sizes για 12.5MP υπό συνθήκες επαρκoύς φωτισμού σε σκοτεινό περιβάλλον για να εξασφαλίσει καθαρές φωτογραφίες σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

Επιπλέον, η σειρά realme 11 Pro 5G υποστηρίζει το Super OIS σε hardware level, για να αυξήσει την ταχύτητα επαναφοράς του φακού κατά 40%, ώστε να έχει καθαρές εικόνες σε διάρκεια κίνησης, ώστε να αυξήσει σημαντικά την ικανότητα επεξεργασίας δεδομένων ανά δευτερόλεπτο μέσω της συμπλήρωσης anti-shake. Eίτε χρησιμοποιείται για τη λήψη φωτογραφιών είτε βίντεο, μπορεί να αυξήσει σημαντικά την ικανότητα anti-shake κατά 180% και το ποσοστό παραγωγής κατά 100%.

Το πρώτο κινητό τηλέφωνο με ζουμ 2x/4x χωρίς απώλειες

Με φίλτρα Lonely Planet που θα σας βοηθήσουν να γίνετε φωτογράφος δρόμου σε επαγγελματικό επίπεδο

Η νέα γενιά λειτουργίας streetphotography διαθέτει υδατογράφημα και εφέ φίλτρου σε συνεργασία με τηνLonely Planet, καθιστώντας τις φωτογραφίες δρόμου πιο κλασικές και story-worthy. Ο διαγωνισμός φωτογραφίας που διοργανώνεται από τη realme και τηLonely Planet έχει ξεκινήσει από τις 20 Ιουνίου όπου επαγγελματίες φωτογράφοι από 5 χώρες καλούνται να παραβρεθούν ως κριτές.

Η καλύτερη οθόνη 120Hz CurvedVision

Η σειρά realme 11 Pro διαθέτει την καλύτερη στην κατηγορία CurvedVisionDisplay 120 Hz, ξεκινώντας από την τεχνολογία COP Ultra, εξαιρετικά υψηλή αναλογία οθόνης προς σώμα 93.65%, precisioncurvature 61°, ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, αλλά και 1 δισεκατομμύριο χρώματα, μέγιστη φωτεινότητα 950nit, χρωματική γκάμα 100% P3, HDR 10+ και contrastratio 5.000.000: 1. Αυτή η οθόνη διαθέτει επίσης ενσωματωμένη προστασία ματιών, με τα υψηλότεραstandard προστασίας στον κλάδο, PWM dimming εξαιρετικά υψηλής συχνότητας 2160 Hz, καθώς και υποστήριξη για προστασία χαμηλού μπλε φωτός σε hardware-level. Η σειρά 11 Pro έχει επίσης λάβει δύο πιστοποιήσεις προστασίας ματιών από την TÜV Rheinland, προσφέροντας έναν συνδυασμό strobe-free προβολής υπό χαμηλό φωτισμό και χαμηλού μπλε φωτισμού, παρέχοντας ανακούφιση για την οπτική κόπωση κατά τη διάρκεια μεγάλων τηλεφωνικών συνεδριών, όπως η παρακολούθηση εκπομπών και ταινιών.

Για όσους ανησυχούν για το mistouch και την εύθραυστη οθόνη, η σειρά realme 11 Pro υποστηρίζει δειγματοληψία άμεσης αφής 1260Hz και είναι εξοπλισμένη με αλγόριθμο βελτιστοποίησης X-touch 2.0, μειώνοντας σημαντικά τα mistouches με τη καθημερινή χρήση. Αυτός ο σχεδιασμός είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικός, με διπλά ενισχυμένο τζάμι, φέρνοντας μακροχρόνιο σχεδιασμό όχι μόνο στο πίσω μέρος, αλλά και στο μπροστινό. Επίσης η realme προσφέρει δωρεάν αντικατάσταση οθόνης από τις 20 Ιουνίου 2023 έως και τις 19 Ιουλίου 2023 για τα κινητά realme 11 Pro Series 5G που αγοράστηκαν μόνο από εξουσιοδοτημένα καταστήματα.

ReaLme 11 Pro 5G 437

Ένα Master Design από το realme Design Studio και τον Matteo Menotto

Ηrealme 11 Pro Seriesσεμιαξεχωριστήσυνεργασίαμεταξύτου realme Design Studio και του Matteo Menotto - πρώην σχεδιαστή του οίκου Gucci,δημιούργησετα2 χρώματα: Sunrise Beige και Astral Black. Η ιδέα του SunriseBeige προέρχεται από την εικόνα της ανατολής του ήλιου στο δρόμο του Μιλάνου, όπου συνδυάζεται ένα μείγμα κλασικής αρχιτεκτονικής, μοντέρνων στοιχείων, φυσικών τοπίων και ενός λαμπρού συνδυασμού υφών, όπως το Premium LycheeVeganLeatherμε τις χειροποίητες 3D ραφές σε ένα κομψό σχέδιο. Αντίστοιχα το Astral Black έχει μια προηγμένη διαδικασία που παρέχει μια ultra-smooth λάμψη ως κινητό με ένα συνδιασμό του μαύρου χρώματος, μαζί με κρυστάλλινα εφέ στην επιφάνεια. Και το SunriseBeige όπως και το AstralBlack,είναι εξίσου ανθεκτικά και longlastingεπιλογές.

 ReaLme 11 Pro 5G 173

Για την Ελλάδα οι τιμές θα είναι :realme 11 pro 8/256 σε 429 euro&realme11 pro+ 12/512 539 EUR.

Για τους πρώτους αγοραστές στις πρώτες 7 ημέρες θα υπάρχει ως δώρο το - Watch 3 (όταν κάποιος αγοράσει το 11 Pro) και Watch 3 Pro (όταν κάποιος αγοράσει το 11 Pro+).Επίσης, μέχρι τις 19. Ιουλίου όλοι θα έχουν δωρεάν αντικατάσταση οθόνης, τους πρώτους 6 μήνες από την αγορά του τηλεφώνου.

Η πρώτη συνεργασία της Ευρώπης με το Disney+

Με την κυκλοφορία του realme 11 Pro Series 5G, η realme συνεργάζεται με την Disney+ για τη νέα σειρά των MarvelStudios «SecretInvasion», στην οποία ο γνωστός χαρακτήρας NickFury και οι σύμμαχοί του θα πρέπει να αποτρέψουν την εισβολή των Skrull στη Γη. Με τη σειρά Realme11 Pro, καμία λεπτομέρεια δεν θα χαθεί χάρη στη δύναμη της κάμερας 200MP με SuperZoom. Παραμένοντας πιστή στο πνεύμα «Dare to Leap», η realme κάνει ένα άλμα προς τα εμπρός επαναπροσδιορίζοντας συνεχώς την επωνυμία της και ανυψώνοντας ταstandard της όσον αφορά την καινοτομία και το σχεδιασμό. Το realme 11 Pro Series 5G, με την καλύτερη κάμερα 200MP στην κατηγορία του, κάνει σημαντική πρόοδο στην τεχνολογία, προσφέροντας στους χρήστες υψηλό επίπεδο απόδοσης, χαρακτηριστικά αιχμής, επαναστατικές καινοτομίες και αποτελεί μια καθηλωτική εμπειρία για κάθε χρήστη.

realme 11 presentation pics 1

 

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης