Η Samsung παρουσιάζει τη λειτουργία See Colors στη σειρά τηλεοράσεων και οθονών 2023 βελτιώνοντας την εμπειρία των χρηστών με αχρωματοψία

Η λειτουργία προσβασιμότητας βοηθά τους θεατές με διαταραχές έγχρωμης όρασης να αναβαθμίσουν τις οθόνες τους για μια πιο ευχάριστη εμπειρία θέασης. Το SeeColors Mode έλαβετηνπιστοποίηση 'Color Vision Accessibility' από την TÜV Rheinland.

Η Samsung παρουσιάζει τη λειτουργία See Colors στη σειρά τηλεοράσεων και οθονών 2023 βελτιώνοντας την εμπειρία των χρηστών με αχρωματοψία

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε την προσθήκη της λειτουργίας SeeColors στη νέα σειρά τηλεοράσεων και οθονών της εταιρείαςγια το 2023 . Η καινούργια λειτουργία προσβασιμότητας παρέχει διάφορες ρυθμίσεις χρώματος με βάση τους βαθμούς και τους τύπους διαταραχών έγχρωμης όρασης (CVD) των χρηστών, προσφέροντας βελτιωμένη εμπειρία θέασης.

Η λειτουργία SeeColors προσφέρει εννέα προεπιλογές εικόνας, ώστε οι χρήστες να μπορούν να επιλέξουν την πιο κατάλληλη για αυτούς. Η συγκεκριμένη λειτουργία ρυθμίζει τα επίπεδα κόκκινου, πράσινου και μπλε, διασφαλίζοντας ότι οι θεατές μπορούν να διακρίνουν εύκολα τα χρώματα στην οθόνη ανάλογα με το βαθμό ή τον τύπο CVD.

Το SeeColors, που κυκλοφόρησε αρχικά ως εφαρμογή το 2017, βοηθά τα άτομα με ανεπάρκεια έγχρωμης όρασης (CVD)να απολαμβάνουν την οθόνη τους, όπως θα έπρεπε. Πλέον, η λειτουργία αυτή είναι ενσωματωμένη στα μενού προσβασιμότητας της τηλεόρασης και της οθόνης, ώστε να είναι εύκολα διαθέσιμη στους χρήστες. Ακόμη, για όσους έχουν ήδη αποκτήσει μοντέλο του 2023, θα είναι διαθέσιμη ενημέρωση λογισμικού για την προσθήκη του See Colors στο μενού προσβασιμότητας.

Αναγνωρίζοντας τη δυνατότητα της λειτουργίας SeeColors να βοηθά τα άτομα με CVD να απολαμβάνουν καλύτερα το περιεχόμενο στις οθόνες της Samsung, η εταιρεία έλαβε από την TÜV Rheinland την πιστοποίηση "Color Vision Accessibility". Η αναγνώριση αυτή βασίζεται στη δέσμευση της Samsung για προσβασιμότητα, στο πλαίσιο του οράματος «Οθόνες παντού, οθόνες για όλους».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που εισάγουμε νέα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας στη σειρά τηλεοράσεων και οθονών του 2023, όπως είναι η λειτουργία SeeColors και η λειτουργία Relumino, για να βοηθήσουμε τα άτομα με αχρωματοψία και χαμηλή όραση», δήλωσε ο Seokwoo Jason Yong, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Visual Display Business της Samsung Electronics. «Με το όραμα "Οθόνες παντού, οθόνες για όλους", θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να φέρνουμε τις τεχνολογίες χωρίς αποκλεισμούς πιο κοντά στους καταναλωτές μας».

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης