Η σειρά Samsung Galaxy S23 λαμβάνει την ενημέρωση Ιουνίου που βελτιώνει την κάμερα στην Ευρώπη

Η σημαντική ενημέρωση για τη βελτίωση της κάμερας του Ιουνίου 2023 που κυκλοφόρησε από τη Samsung για τη σειρά Galaxy S23 σε ασιατικές χώρες την περασμένη εβδομάδα κυκλοφορεί τώρα στην Ευρώπη για τα Galaxy S23, Galaxy S23+ και Galaxy S23 Ultra.

Η σειρά Samsung Galaxy S23 λαμβάνει την ενημέρωση Ιουνίου που βελτιώνει την κάμερα στην Ευρώπη

Η ενημέρωση παρέχεται με την έκδοση υλικολογισμικού S91xBXXU2AWF1 και ζυγίζει 2,2 GB, επομένως φροντίστε να την κατεβάσετε μέσω σύνδεσης Wi-Fi για να αποφύγετε πρόσθετες χρεώσεις δεδομένων κινητής τηλεφωνίας από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας.

Η ενημέρωση Ιουνίου 2023 ανεβάζει το επίπεδο ενημερωμένης έκδοσης κώδικα ασφαλείας Android στην σειρά Galaxy S23 έως τον Ιούνιο του 2023, αλλά το πιο σημαντικό, διορθώνει τα προβλήματα αυτόματης εστίασης της κάμερας, βελτιώνει την επεξεργασία της Νυχτερινής λειτουργίας και προσθέτει μια επιλογή ζουμ 2x στη Λειτουργία Πορτραίτου στην προεπιλεγμένη εφαρμογή κάμερας.

Επιπλέον, η ενημέρωση του Ιουνίου φέρνει πιο ομαλά κινούμενα σχέδια μετάβασης στο One UI και βελτιώσεις στην απτική ανάδραση. Θα πρέπει επίσης να διορθώσει τα προβλήματα HDR που αντιμετωπίζει η προεπιλεγμένη εφαρμογή Κάμερας σε ορισμένες συνθήκες φωτισμού.

Εάν ζείτε στην Ευρώπη και δεν έχετε λάβει αυτήν την ενημέρωση στο smartphone Galaxy S23, μπορείτε να την ελέγξετε με μη αυτόματο τρόπο μεταβαίνοντας στο μενού Ρυθμίσεις > Ενημέρωση λογισμικού του τηλεφώνου σας.

Περισσότερες περιοχές θα λάβουν αυτήν την ενημέρωση τις επόμενες εβδομάδες. Ωστόσο, σύμφωνα με τον tipster Ice Universe, η Κίνα και η Νότια Κορέα θα λάβουν μια διαφορετική έκδοση του υλικολογισμικού AWF1 με περισσότερες βελτιστοποιήσεις, τις οποίες δεν γνωρίζουμε πότε θα τις δούμε στην Ευρώπη.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης