Το Xiaomi Redmi K60 Ultra ή Xiaomi 13T Pro θα κυκλοφορήσει με τεχνολογία HyperCharge 120 W

Η Xiaomi έχει πιστοποιήσει το Redmi K60 Ultra στην Κίνα πριν από την κυκλοφορία του αργότερα φέτος. Αναμένεται να φτάσει ως Xiaomi 13T Pro παγκοσμίως, το smartphone θα διατηρήσει την τεχνολογία HyperCharge των 120 W της Xiaomi και όχι τις εναλλακτικές λύσεις 210 W ή 300 W της εταιρείας.

Το Xiaomi Redmi K60 Ultra ή Xiaomi 13T Pro θα κυκλοφορήσει με τεχνολογία HyperCharge 120 W

Το Redmi K60 Ultra εμφανίστηκε ξανά στο διαδίκτυο, λίγες εβδομάδες αφότου το Digital Chat Station μοιράστηκε ένα σκίτσο του ακυκλοφόρητου smartphone. Αυτή τη φορά, το Redmi K60 Ultra έχει εντοπιστεί να περνάει από την πιστοποίηση 3C στην Κίνα, απαραίτητη προϋπόθεση για ένα smartphone που πωλείται στην εγχώρια αγορά της Xiaomi. Όπως πάντα, το 3C αναφέρθηκε στο Redmi K60 Ultra με τον αριθμό μοντέλου του και όχι με το εμπορικό του όνομα.

Για αναφορά, τα αποτελέσματα της βάσης δεδομένων IMEI συνέδεσαν το 23078RKD5C με το Redmi K60 Ultra. Παρεμπιπτόντως, η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως ως Xiaomi 13T Pro. Με βάση τις πρόσφατες εκδόσεις της σειράς Xiaomi T, τα Xiaomi 13T και Xiaomi 13T Pro είναι πιθανό να φτάσουν το φθινόπωρο μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου. Φαινομενικά, η Xiaomi θα συνεχίσει να προσφέρει τεχνολογία HyperCharge στα high-end smartphone της σειράς Redmi K και Xiaomi T, όπως κάνει ήδη στα Redmi K50 Ultra και Xiaomi 12T Pro.

Για το πλαίσιο, η Xiaomi παρουσίασε την ενσύρματη φόρτιση «300 W» νωρίτερα φέτος, αν και διατήρησε 280 W σε εργαστηριακές συνθήκες. Επίσης, προσφέρει γρήγορη φόρτιση 210 W στο Redmi Note 12 Pro Discovery Edition, το οποίο μπορεί να επαναφορτίσει μια μπαταρία 4.300 mAh σε 9 λεπτά. Συγκριτικά, το Redmi K60 Ultra θα διαθέτει ενσύρματη φόρτιση 120 W, καθιστώντας το συμβατό με τον φορτιστή GaN «MDY-14-ED» της Xiaomi. Η Xiaomi φημολογείται ότι συνδύασε το Redmi K60 Ultra με chipset MediaTek Dimensity 9200 και οθόνη 144 Hz, αλλά μένει να δούμε πότε θα ανακοινωθεί το smartphone, πόσο μάλλον διαθέσιμο για αγορά.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης