Διαρροή τιμολόγησης και επιλογών αποθήκευσης του Nothing Phone (2) στην Ευρώπη

Αν και η Nothing δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη το smartphone της για το 2023 με το όνομα Nothing Phone (2) αυτή τη φορά, φαίνεται να είναι σχεδόν μια σωστή ναυαρχίδα. Λέμε σχεδόν επειδή θα χρησιμοποιήσει το περσινό Snapdragon 8+ Gen 1 SoC αντί του πιο πρόσφατου Snapdragon 8 Gen 2.

Διαρροή τιμολόγησης και επιλογών αποθήκευσης του Nothing Phone (2) στην Ευρώπη

Σε κάθε περίπτωση, οι τιμές αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά, αλλά κατά πόσο; Χάρη σε ένα γαλλικό μέσο ενημέρωσης, έχουμε την τιμολόγηση δύο επιλογών αποθήκευσης για το Nothing Phone (2) - 256 GB και 512 GB. Το πρώτο πιθανότατα θα συνδυαστεί με 8 GB μνήμης RAM και θα σας κοστίσει 729 €, ενώ η πιο βελτιωμένη έκδοση 12 GB/512 GB θα ζητήσει 849 €.

Αυτή είναι μια σχεδόν διπλή αύξηση που υποδηλώνει ότι θα έχουμε να δούμε περισσότερα από μια απλή αναβάθμιση chipset για εμάς. Για αναφορά, η τιμή κυκλοφορίας του Nothing Phone (1) ήταν 469 € για το βασικό μοντέλο με 8 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Και παρόλο που η διαρροή προέρχεται από τη Γαλλία και αφορά τη γαλλική αγορά, οι τιμές σε όλη την Ευρώπη θα είναι σχεδόν ίδιες.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης