Η σειρά Samsung Galaxy S23 θα αποκτήσει το One UI 6 beta στα τέλη Ιουλίου

Η Google έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα σωρό εκδόσεις beta της επερχόμενης έκδοσης Android 14 και συμμετείχαν και άλλοι κατασκευαστές, αλλά όχι η Samsung. Ή μάλλον όχι ακόμα.

Η σειρά Samsung Galaxy S23 θα αποκτήσει το One UI 6 beta στα τέλη Ιουλίου

Σύμφωνα με μια νέα φήμη για το θέμα, η κορεατική εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την πρώτη έκδοση beta του One UI 6, το skin της που βασίζεται στο Android 14, την τρίτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Αυτό θα ήταν μερικές εβδομάδες νωρίτερα από όταν εμφανίστηκε η πρώτη έκδοση beta του One UI 5 πέρυσι, κάτι που μπορεί να σημαίνει μόνο καλά πράγματα για το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της τελικής, σταθερής έκδοσης αργότερα φέτος.

Προφανώς η Samsung περίμενε τις beta της Google να φτάσουν στη «σταθερότητα της πλατφόρμας» προκειμένου να αρχίσει να αναπτύσσει το One UI 6. Αυτό το ορόσημο "σταθερότητας πλατφόρμας" επιτεύχθηκε με το Android 14 Beta 3, το οποίο κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα.

Η Samsung έχει ήδη ξεκινήσει την ενημέρωση των εφαρμογών της με υποστήριξη του One UI 6 πριν από μερικές εβδομάδες. Το One UI 6 beta θα φτάσει πρώτα στην οικογένεια Galaxy S23, αλλά στη συνέχεια θα εξαπλωθεί σταδιακά σε άλλες συσκευές.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης