Φημολογείται ότι νέο χρώμα για τη σειρά iPhone 15 δεν θα προσφερθεί, λέει ο tipster

Σύμφωνα με έναν tipster του Twitter (μέσω του Forbes), η επερχόμενη σειρά iPhone 15 Pro, που αναμένεται να παρουσιαστεί και να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, θα προσφέρεται σε τέσσερα χρώματα. Αλλά ο Unknownz21 λέει ότι «Κανένα από αυτά δεν είναι κόκκινο».

Φημολογείται ότι νέο χρώμα για τη σειρά iPhone 15 δεν θα προσφερθεί, λέει ο tipster

Αυτό είναι μια έκπληξη για μερικούς, καθώς το νέο χρώμα για το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max φέτος φημολογείται ότι είναι ένα σκούρο κόκκινο, όπως φαίνονται ορισμένα renders του iPhone 15 Pro.

Επιπλέον, το Forbes λέει ότι αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι η Apple δεν θα προσφέρει πλέον τα μοντέλα κόκκινου χρώματος (PRODUCT)RED. Η εταιρεία συνεργάζεται με τη φιλανθρωπική οργάνωση τα τελευταία 16 χρόνια. Η φιλανθρωπική οργάνωση επικεντρώνεται στη συγκέντρωση κεφαλαίων για την εξάλειψη του HIV/AIDS σε οκτώ αφρικανικές χώρες. Ωστόσο, μια πιο ακριβής ανάγνωση του tweet του tipster υποδηλώνει ότι δεν υπάρχει λόγος να μην περιμένουμε από την Apple να προσφέρει τηλέφωνα της σειράς iPhone 15 PRODUCT(RED).

Ο tipster έλαβε ένα tweet που έλεγε: "Θα αγοράσω το iPhone 15 Pro, δώστε μου μερικές συμβουλές για τα χρώματα". Το Unknownz21 απαντά, "Τέσσερα από αυτά. Κανένα από αυτά δεν είναι κόκκινο." Αυτή η ανταπόκριση επικεντρώνεται στα τέσσερα χρώματα που προσφέρει η Apple κάθε χρόνο για τα iPhone Pro και iPhone Pro Max. Τρία από αυτά είναι συνήθως Gold, Silver και Space Black με ένα νέο τέταρτο χρώμα που ρίχνεται κάθε χρόνο. Και αυτό το χρώμα, όπως έχουμε ήδη επισημάνει, υποτίθεται ότι ήταν σκούρο κόκκινο.

Αλλά ακόμα κι αν καμία από τις τέσσερις επιλογές χρωμάτων που προσφέρονται στους χρήστες του iPhone 15 Pro δεν είναι κόκκινη σύμφωνα με τον tipster (ο οποίος έχει καλό ιστορικό), δεν σημαίνει ότι η (PRODUCT)RED παραλλαγή της σειράς iPhone 15 δεν θα έρθει φέτος. Είναι μια πέμπτη επιλογή που σημαίνει ότι το σχόλιο του Unknownz21 δεν έχει καμία σχέση με το (PRODUCT)RED.

Αυτό που περιμένουμε να δούμε και στα τέσσερα μοντέλα iPhone 15 φέτος θα είναι το Dynamic Island, μια κάμερα 48MP Wide στο πίσω μέρος και η φόρτιση USB-C. Τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus θα τροφοδοτούνται από το ίδιο chipset 4nm A16 Bionic που τροφοδοτεί τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max θα είναι εξοπλισμένα με 3nm A17 Bionic SoC.

iphone 15 color leaks

Επιπλέον, ο Unknownz21 έχει περιγράψει τη σειρά iPhone 15 ως "υπερβολικά μέτρια αναβάθμιση". Ως αποτέλεσμα, προτείνει στους πιθανούς αγοραστές να περιμένουν μέχρι να κυκλοφορήσει η σειρά iPhone 16 το 2024.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης