Το νέο Sound Blaster Katana SE έρχεται με ήχο που «γεμίζει» το χώρο… χωρίς subwoofer!

Η νέα ηχομπάρα διαθέτει όλες τις εντυπωσιακές δυνατότητες ήχου της σειράς Katana, προσφέροντας μπάσα χωρίς πρόσθετο όγκο.

Το νέο Sound Blaster Katana SE έρχεται με ήχο που «γεμίζει» το χώρο… χωρίς subwoofer!

Η Creative Technology ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Sound Blaster Katana SE, του νεότερου gamingsoundbar της καθιερωμένης σειράς Katana, το οποίο επιτρέπει πλέον στους χρήστες να απολαμβάνουν ισχυρό ήχο αβίαστα χωρίς πρόσθετο βάρος. Με το βραβευμένο σύστημα bi-amplified four-driver και το DSP πολλαπλών πυρήνων της Creative, αυτή η νέα ηχομπάρα μπορεί να προσφέρει πλούσιο και ισχυρό ήχο με εξαιρετική ευκρίνεια και ένταση, χωρίς να χρειάζεται subwoofer.

Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Super X-Fi, τις δυνατότητες 5.1 virtualsurround και τις ευέλικτες επιλογές συνδεσιμότητας, το Sound Blaster Katana SE είναι το ιδανικό soundbar για gamers, λάτρεις του κινηματογράφου και της μουσικής που θέλουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία ήχου χωρίς συμβιβασμούς στο χώρο ή την ποιότητα ήχου.

Το Sound Blaster Katana SE προσφέρει μια απρόσκοπτη αλλά ισχυρή λύση ήχου στους χρήστες που θέλουν να αναβαθμίσουν τον gamingήχο τους. Εξοπλισμένο με tweeter από υφασμάτινο θόλο 0,75" που βοηθούν στην παραγωγή καθαρότερων και πιο εκλεπτυσμένων υψηλών τόνων και αναβαθμισμένους mid-bassdriversμε dualup-firing 3"που προσφέρουν μπάσα με πλήρη ήχο, το νέο soundbar ξεπερνά τις προσδοκίες και προσφέρει μια εντυπωσιακή εμπειρία ήχου που διαψεύδει το μέγεθός του. Όπως και ο προκάτοχός του, το SoundBlasterKatana SE είναι επίσης πιστοποιημένος αποκωδικοποιητής DolbyAudio, ο οποίος επιτρέπει στους χρήστες να αναδημιουργούν εύκολα την κινηματογραφική εμπειρία ήχου στην άνεση του σπιτιού τους.

Αυτό που κάνει το Sound Blaster Katana SE να ξεχωρίζει είναι η τεχνολογία Super X-Fi, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν μια καθηλωτική εμπειρία ήχου μέσω των ακουστικών τους, ιδανική γιαgaming αργά τη νύχτα χωρίς να ενοχλούνται οι γείτονες. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν το SXFI BattleMode και το ScoutMode για να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στα παιχνίδια FPS εντοπίζοντας με ακρίβεια την τοποθεσία του εχθρού τους μέσω βελτιωμένων ηχητικών ενδείξεων και ανίχνευσης ήχου.

Συνδέοντας την ηχομπάρα στην εφαρμογή Creative, οι χρήστες μπορούν επίσης να εξατομικεύσουν την εμπειρία ήχου τους μέσω της σουίταςAcousticEngine και να επιλέξουν τις προτιμώμενες λειτουργίες φωτισμού RGB, καθιστώντας την μοναδικά δική τους. Αυτές οι προσαρμοσμένες ρυθμίσεις μπορούν να αποθηκευτούν ως προφίλ είτε στην εφαρμογή είτε στα προγραμματιζόμενα κουμπιά στο τηλεχειριστήριο, παρέχοντας στους χρήστες εύκολη πρόσβαση στις αγαπημένες τους για ήχο και φωτισμό διαμορφώσεις. Επιπλέον, μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στον τοίχο, καθιστώντας την μια βολική προσθήκη που εξοικονομεί χώρο σε οποιαδήποτε εγκατάσταση οικιακής ψυχαγωγίας.

Το Sound Blaster Katana SE λειτουργεί επίσης ως ένας ενιαίος κόμβος ήχου με μια μεγάλη ποικιλία επιλογών συνδεσιμότητας, όπως USB, HDMI ARC, οπτική θύρα, υποδοχή ακουστικών και ασύρματο Bluetooth 5.0. Λειτουργεί επίσης με διάφορες πλατφόρμες, από κονσόλες παιχνιδιών όπως PS5, PS4, κονσόλες σειράς Xbox και NintendoSwitch έως υπολογιστές, Mac και κινητές συσκευές. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο beamformingμικρόφωνο, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να μεταπηδούν σε κλήσεις απευθείας, καθιστώντας το ιδανικό για τηλεδιασκέψεις.

Τέλος, το all-in-onesoundbar εμπλουτίζει τη σειρά Katana παρουσιάζοντας μια πιο ολοκληρωμένη σειρά λύσεων ήχου για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών χρήσης, διευκολύνοντας τους χρήστες να βρουν την τέλεια εφαρμογή για τις δικές τους.

Το Sound Blaster Katana SE κοστίζει € 329.99 και είναι διαθέσιμο στο Creative.com.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης