Το ισχυρό Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra κυκλοφορεί σε όλη την Ευρώπη

Η Xiaomi κυκλοφορεί το πανίσχυρο Electric Scooter 4 Ultra σε όλη την Ευρώπη. Το νέο μοντέλο διαθέτει κινητήρα αιχμής 940 W που προσφέρει τελική ταχύτητα 25 χλμ/ώρα. Το αναδιπλούμενο e-scooter έχει αυτονομία 70 km  και διαθέτει χαρακτηριστικά όπως πέδηση E-ABS και παρακολούθηση ταξιδιού μέσω της εφαρμογής Xiaomi.

Το ισχυρό Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra κυκλοφορεί σε όλη την Ευρώπη

Το Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra κυκλοφορεί σε όλη την Ευρώπη. Το νέο ισχυρό μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στην Ιταλία, μετά την ανακάλυψη μιας δήλωσης συμμόρφωσης από το XiaomiToday.it. Το έγγραφο κατατέθηκε από την Navee, την αποκλειστική μάρκα ηλεκτρονικών σκούτερ της Xiaomi, για τα μοντέλα DDHBC01ZM και DDHBC02ZM.

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra banner

Το σκούτερ κυκλοφόρησε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας και της Ισπανίας, νωρίτερα φέτος μετά την αποκάλυψή του στο MWC 2023. Το Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra έχει κινητήρα 500W με μέγιστη ισχύ 940W, παρέχοντας τελική ταχύτητα 25 χλμ/ώρα. Μπορείτε να επιλέξετε από τέσσερις τρόπους οδήγησης και να αντιμετωπίσετε ανηφόρες με κλίση 25%. Η ενσωματωμένη μπαταρία 561,5 Wh προσφέρει 70 km  εμβέλειας μεταξύ των φορτίσεων και ένα σύστημα διπλής ανάρτησης εξασφαλίζει άνετη οδήγηση. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν φρένα E-ABS, δυνατότητα αναδίπλωσης του σκούτερ και στατιστικά ταξιδιού που μπορούν να προβληθούν σε μια συνοδευτική εφαρμογή.

Μπορείτε να αγοράσετε το Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra στη Γαλλία και την Ισπανία με 999€. Επί του παρόντος προσφέρεται στους πελάτες έκπτωση 15 € στη Γαλλία και 10 € στην Ισπανία μέσω κουπονιών στη σελίδα. Δεν είναι σαφές πότε ακριβώς θα φτάσει το σκούτερ στην Ιταλία, αλλά και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες πιθανώς, θα έχει την ίδια τιμή των 999 €.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης