Η παγκόσμια κυκλοφορία του Xiaomi 13 Ultra έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα

Ενώ η Xiaomi παρουσίασε τη ναυαρχίδα της Xiaomi 13 Ultra στην Κίνα τον Απρίλιο, μόλις τώρα έχουμε μια πιθανή παγκόσμια ημερομηνία κυκλοφορίας. Το υποκατάστημα της Xiaomi στο Χονγκ Κονγκ επιβεβαίωσε ότι θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση για το Xiaomi 13 Ultra την Τετάρτη, 7 Ιουνίου, όπου ελπίζουμε ότι θα λάβουμε επίσημες λεπτομέρειες για τις τιμές και τη διαθεσιμότητα.

Η παγκόσμια κυκλοφορία του Xiaomi 13 Ultra έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα

Μια πρόσφατη διαρροή τιμών δείχνει ότι το 13 Ultra θα φτάσει με τιμή 1.299 € στην Ολλανδία και 1.277 € στη Γερμανία. Οι προηγούμενες φήμες ήταν στην τιμή των 1.499 ευρώ. Το Xiaomi 13 Ultra είναι ένα εντυπωσιακό smartphone που βασίζεται πολύ στις δυνατότητες της κάμερας του.

Περιέργως, η κυκλοφορία δείχνει διαφορετικές ημερομηνίες μέσα σε μια εβδομάδα μεταξύ τους. Σύμφωνα με το Xiaomiui, η εκδήλωση, στις 8η Ιουνίου, είναι η ημέρα που το Xiaomi 13 Ultra θα λάβει παγκόσμια κυκλοφορία. Για αναφορά, η Xiaomi έχει προγραμματίσει αυτήν την εκδήλωση για τη 01:00 ώρα Χονγκ Κονγκ (HKT) στις 8 Ιουνίου, που ισοδυναμεί με τις 17:00 UTC στις 7 Ιουνίου.

Ωστόσο, η σελίδα εκδήλωσης της Ταϊβάν δείχνει μια ημερομηνία κυκλοφορίας στις 13 Ιουνίου, όπως και ένα βίντεο που δεν είναι καταχωρημένο που έχουμε ενσωματώσει παρακάτω. Εν πάση περιπτώσει, φαίνεται ότι το Xiaomi 13 Ultra θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως αργότερα αυτό το μήνα.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Είμαι η Βάσω και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με κινητά και κυρίως με συσκευές που αναζητούν οι γυναίκες. Με ενδιαφέρουν συσκευές με ωραία σχεδίαση και καλές κάμερες!
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης