Μια νέα διαρροή υποδηλώνει ότι το iPhone 15 Pro Max θα χρησιμοποιεί την ίδια κύρια κάμερα και τεχνολογία οθόνης με το iPhone 14 Pro Max

Εάν παρακολουθήσατε τις φήμες πρόσφατα, τότε πιθανότατα θα γνωρίζετε ότι μία από τις σημαντικότερες αναμενόμενες καινοτομίες που θα έρθουν στο iPhone 15 Pro Max ήταν μια νέα κύρια κάμερα, πιθανότατα βασισμένη στον αισθητήρα Sony IMX903, 1".

Μια νέα διαρροή υποδηλώνει ότι το iPhone 15 Pro Max θα χρησιμοποιεί την ίδια κύρια κάμερα και τεχνολογία οθόνης με το iPhone 14 Pro Max

Η πιο πρόσφατη διαρροή (από γνωστό leaker αν και όχι πάντα τόσο αξιόπιστο), ωστόσο, ισχυρίζεται ότι το iPhone 15 θα κολλήσει με την ίδια κάμερα IMX803, 48MP 1/1.28", Quad-Bayer που έχουν ήδη τα iPhone 14 Pro και Pro Max.

iphone 15 pro max leaks

Αυτό είναι λίγο τρομακτικό, και το ίδιο είναι και η φήμη ότι το iPhone 15 Pro Max θα μεταφέρει επίσης την τεχνολογία πάνελ M12 OLED που χρησιμοποιεί η Apple στην τρέχουσα γενιά. Μην μας παρεξηγήσετε, είναι ένα καταπληκτικό πάνελ, σύμφωνα με τις δοκιμές, αλλά οι χρήστες προφανώς δεν θα πρέπει να περιμένουν τρελά νέα επίπεδα φωτεινότητας ή κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, η οθόνη στο iPhone 15 Pro Max ενδέχεται να μην έχει ακριβώς το ίδιο μέγεθος με αυτή του iPhone 14 Pro Max, καθώς οι τρέχουσες αναφορές υποστηρίζουν ότι το νέο τηλέφωνο θα είναι ελαφρώς μικρότερο στα 159,8 mm, σε σύγκριση με τα 160,7 mm στο iPhone 14 Pro Max και ελαφρώς στενότερο στα 76,7 mm, αντί για 77,6 mm.

Όσον αφορά τις αναμενόμενες νέες προσθήκες στο iPhone 15 Pro Max, υπάρχει η πολυσυζητημένη κάμερα τηλεφακού περισκοπίου, η οποία φέρεται να είναι αποκλειστική για το iPhone 15 Pro Max και όχι το κανονικό Pro και θα προσφέρει οπτική μεγέθυνση 6x.

Αναμένουμε επίσης ότι η οικογένεια iPhone 15, συμπεριλαμβανομένου του Pro Max, θα διαθέτει θύρα USB Type-C. Αναμένεται επίσης ένα νέο chipset Apple A17 Bionic κατασκευασμένο σε λειτουργία 3nm, όπως και 8 GB LPDDR5 RAM.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης