Το Galaxy S23 FE δεν φαίνεται να έρχεται σύντομα

Τους τελευταίους μήνες, αποκαλύφθηκε ότι η Samsung εργάζεται για το Galaxy S23 FE και αποκαλύψαμε ότι το τηλέφωνο θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το 4ο τρίμηνο του 2023. Ωστόσο, μια νέα φήμη υποστηρίζει ότι το Galaxy S23 FE θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο του 2023. Λοιπόν, είναι αλήθεια;

Το Galaxy S23 FE δεν φαίνεται να έρχεται σύντομα
Το τελευταίο smartphone της σειράς FE. Το Galaxy S21 FE

Μια φήμη από τη Revegnus ισχυρίζεται ότι η Samsung θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το Galaxy S23 FE πολύ νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν λόγω των υποτονικών πωλήσεων των συσκευών της σειράς Galaxy S23 το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Ισχυρίζεται επίσης ότι το Galaxy S23 FE θα μπορούσε να κυκλοφορήσει νωρίτερα από το Galaxy Z Flip 5 και το Galaxy Z Fold 5, τα οποία αναμένεται να παρουσιαστούν τον Ιούλιο του 2023.

Η Samsung θυμίζουμε ότι ακύρωσε την κυκλοφορία του Galaxy S22 FE οπότε το τελευταίο smartphone της σειράς FE που είδαμε ήταν το δημοφιλές Galaxy S21 FE.

Το Galaxy S23 FE δεν κυκλοφορεί τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο του 2023

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το Galaxy S23 FE δεν θα κυκλοφορήσει σύντομα. Δεν υπάρχουν συνήθεις ενδείξεις που να δείχνουν προς την επικείμενη κυκλοφορία του. Πιο πιθανό είναι μάλιστα η Samsung να έχει μεταφέρει την κυκλοφορία του Galaxy S23 FE από το 4ο τρίμηνο του 2023 στο 1ο τρίμηνο του 2024. Είναι επίσης πιθανό το smartphone να έχει ακυρωθεί ή να μετονομαστεί από την εταιρεία λόγω των τρεχουσών συνθηκών της αγοράς.

Το Galaxy S23 FE αναμένεται να φέρει αναβαθμισμένες κάμερες και επιδόσεις. Η Samsung χρησιμοποιεί αισθητήρες 12MP σε τηλέφωνα Fan Edition εδώ και χρόνια και με το Galaxy S23 FE, θα μπορούσε να αναβαθμιστεί σε κύρια κάμερα 50MP. Αυτό θα το έφερνε πιο κοντά στο Galaxy S23 και το Galaxy S23+, τα οποία χρησιμοποιούν επίσης αισθητήρες 50MP.

Ωστόσο, το επερχόμενο smartphone ενδέχεται να μην διαθέτει τον ίδιο επεξεργαστή με άλλα Galaxy S23. Αντί για το chipset Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy, το Galaxy S23 FE θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον επεξεργαστή Exynos 2200 4nm με GPU AMD που χρησιμοποιείται στα Galaxy S22, Galaxy S22+ και Galaxy S22 Ultra.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης