Διέρρευσαν οι βασικές προδιαγραφές του OnePlus 12 και το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας

Το OnePlus 12 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις αρχές του 2024 στην Ινδία και σε άλλες αγορές. Λέγεται επίσης ότι συνοδεύεται από σημαντική αναβάθμιση κάμερας και άλλες αναβαθμίσεις υλικού σε σχέση με το Oneplus 11.

Διέρρευσαν οι βασικές προδιαγραφές του OnePlus 12 και το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας
Στην εικόνα το Oneplus 11 του 2023

Το OnePlus 12 απέχει ακόμη μήνες από το επίσημο ντεμπούτο του, αλλά οι φήμες είναι ήδη κυκλοφορούν με τις αναμενόμενες προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του. Μόλις την περασμένη εβδομάδα αναφέρθηκε ότι το OnePlus 12 θα έρθει με μια τεράστια αναβάθμιση κάμερας και τώρα ένας άλλος tipster διέρρευσε αυτό που υποτίθεται ότι είναι οι βασικές προδιαγραφές του smartphone.

Η πιο πρόσφατη διαρροή προέρχεται από τον tipster Yogesh Brar, ο οποίος αποκάλυψε ποια θα μπορούσε να είναι η οθόνη, ο επεξεργαστής, οι κάμερες και η μπαταρία του OnePlus 12. Ο tipster πρόσθεσε επίσης το πιθανό χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας για το OnePlus 12 που λέγεται ότι θα είναι τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους αλλά στην Κίνα. Το smartphone πιθανότατα θα φτάσει σε άλλες αγορές συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης στις αρχές του 2024.

oneplus 12 bar leaks

Προδιαγραφές OnePlus 12 (Αναμένεται)

Με βάση την τελευταία διαρροή, δείτε τι αναμένεται να έχει το OnePlus 12.

Οθόνη: Το OnePlus 12 αναμένεται να διαθέτει οθόνη QHD OLED 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.
Επεξεργαστής: Στο εσωτερικό του τηλεφώνου θα μπορούσε να βρίσκεται ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 που θα κάνει το ντεμπούτο του προς τα τέλη του τρέχοντος έτους. Θα είναι το κορυφαίο chipset για κινητά της Qualcomm και θα προσφέρει 35% βελτίωση στην ενεργειακή απόδοση.
Μπαταρία, φόρτιση: Το smartphone λέγεται ότι θα διαθέτει μια μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 100 W.
Κάμερες: Το OnePlus 12 λέγεται ότι διαθέτει ρύθμιση τριπλής κάμερας με κύριο αισθητήρα 50MP, υπερευρυγώνιο φακό 50MP και φακό περισκοπίου 64MP.

Μιλώντας για αυτό, ο φακός περισκοπίου θα είναι μια σημαντική αναβάθμιση της κάμερας για το OnePlus 12, καθώς θα μπορεί να προσφέρει πολύ καλύτερες δυνατότητες ζουμ. Αυτό υπάρχει ήδη στα περισσότερα premium smartphone, όπως το Samsung Galaxy S23 Ultra και το Google Pixel 7 Pro που προσφέρουν οπτικό ζουμ 10x και οπτικό ζουμ 5x, αντίστοιχα.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Είμαι η Βάσω και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με κινητά και κυρίως με συσκευές που αναζητούν οι γυναίκες. Με ενδιαφέρουν συσκευές με ωραία σχεδίαση και καλές κάμερες!
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης