Το Xiaomi 13 Ultra λαμβάνει μια ενημέρωση λογισμικού με διορθώσεις σφαλμάτων

Το πιο δυνατό smartphone της Xiaomi στον τομέα της κάμερας, το Xiaomi 13 Ultra, έχει λάβει μια ενημέρωση για την επίλυση διαφόρων ζητημάτων που αναφέρθηκαν από τους πρώτους χρήστες. Η ενημέρωση, με την ένδειξη MIUI 14.0.13.0.TMACNXM, προορίζεται ειδικά για την κινεζική έκδοση του λογισμικού, καθώς το 13 Ultra δεν έχει ακόμη κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του.

Το Xiaomi 13 Ultra λαμβάνει μια ενημέρωση λογισμικού με διορθώσεις σφαλμάτων

Το αρχείο καταγραφής αλλαγών που συνοδεύει την ενημέρωση επισημαίνει αρκετές διορθώσεις σφαλμάτων. Πρώτον, αντιμετωπίζει το πρόβλημα του ρυθμού καρέ που αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία παιχνιδιού για τους χρήστες.

Επιπλέον, η ενημέρωση διορθώνει ένα ελαττωματικό σύστημα προειδοποίησης υψηλής θερμοκρασίας που ενεργοποιούνταν όταν το τηλέφωνο δεν ήταν πραγματικά ζεστό. Επιπλέον, η ενημέρωση στοχεύει ένα μη φυσιολογικό πρόβλημα κατανάλωσης ενέργειας της CPU που παρουσιάστηκε σε σπάνιες περιπτώσεις, διασφαλίζοντας βελτιωμένη απόδοση της συσκευής.

Εκτός από τις διορθώσεις σφαλμάτων, η ενημέρωση ενσωματώνει επίσης την τελευταία ενημέρωση κώδικα ασφαλείας της Google για τον Μάιο του 2023, ενισχύοντας τα μέτρα ασφαλείας της συσκευής.

Σημειώστε ότι η ενημέρωση είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για την κινεζική έκδοση του Xiaomi 13 Ultra και η κυκλοφορία της στην παγκόσμια αγορά δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης