Ξεκινά η κυκλοφορία του OxygenOS 13.1 στη σειρά OnePlus 11 - και σε παλαιότερες ναυαρχίδες

Τα OnePlus 11 και OnePlus 11R είναι οι νεότερες ναυαρχίδες που συμμετέχουν στην αποκάλυψη του OxygenOS 13.1, του πιο πρόσφατου λογισμικού που βασίζεται σε Android 13 από την επωνυμία της Oneplus.

Ξεκινά η κυκλοφορία του OxygenOS 13.1 στη σειρά OnePlus 11 - και σε παλαιότερες ναυαρχίδες

Έχει χαρακτηριστιεί από την εισαγωγή λειτουργιών όπως η Λειτουργία Πρωταθλήματος για τον Βοηθό Παιχνιδιού και περισσότερα Omoji, αν και ορισμένα από αυτά είναι διαθέσιμα μόνο σε ορισμένες συσκευές. Σε αυτήν τη σημείωση, τα smartphone από τις σειρές 10, 9 και 8 είναι επίσης κατάλληλα για την ενημέρωση.

Το Nord CE 3 Lite ήταν το πρώτο smartphone που κυκλοφόρησε με την τελευταία έκδοση 13.1 του OxygenOS, το επίσημο Skin της OnePlus για Android. Ωστόσο, η μάρκα ανακοίνωσε τώρα ότι είναι έτοιμη για άλλα smartphones, συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας κορυφαίας σειράς 11.

Η ανακοίνωση κυκλοφορίας του OxygenOS 13.1 είναι επίσης καλά νέα για τους κατόχους των OnePlus 10 Pro και OnePlus 10T, για να μην αναφέρουμε ολόκληρη τη σειρά 9 (εκτός από τις σειρές 9RT) και 8, - καθώς όλα αυτά τα smartphone πρόκειται τώρα να ενημερωθούν σε αυτή τη νέα ενημέρωση.

Και πάλι, αυτή η διευρυμένη διαθεσιμότητα περιπλέκει κάπως τη διαδικασία αναβάθμισης, καθώς ορισμένες λειτουργίες του OxygenOS 13.1 φαίνεται να είναι αποκλειστικές για ορισμένες συσκευές: για παράδειγμα, υπάρχει τώρα μια δυνατότητα PC Connect, αλλά μόνο για τα 9 και 9 Pro (και όχι για το 9R) .

Επιπλέον, η νέα επαυξημένη βιβλιοθήκη Omoji και οι επιλογές δεν είναι διαθέσιμες στη σειρά 10. Ωστόσο, όλες οι ισχύουσες συσκευές έχουν την ενημερωμένη λειτουργία Zen, τη δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής μέσω εφαρμογών gaming και το TalkBack για εικόνες σε εφαρμογές.

Τέλος, το OxygenOS 13.1 για το 11 είναι επίσης διαθέσιμο μόνο σε μια μικρή ομάδα Ινδών χρηστών προς το παρόν.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης