Ο Carl Pei επιβεβαιώνει ότι το Nothing Phone (2) θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC

Τον Φεβρουάριο, η Nothing επιβεβαίωσε ότι ένα τσιπ της σειράς Snapdragon 8 θα τροφοδοτούσε το Nothing Phone (2), αλλά δεν αποκάλυψε αν επρόκειτο για υπάρχον τσιπ ή για κάποιο που θα κυκλοφορούσε στο μέλλον.

Ο Carl Pei επιβεβαιώνει ότι το Nothing Phone (2) θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC

Ένα στέλεχος της Qualcomm σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είπε ότι θα ήταν το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, αλλά η ανάρτηση αργότερα τροποποιήθηκε για να αφαιρεθεί η αναφορά αυτού του τσιπ. Ωστόσο, έχουμε τώρα την τελική επιβεβαίωση ότι το Nothing Phone (2) θα έχει τελικά τον Snapdragon 8+ Gen 1.

Η επιβεβαίωση προέρχεται από τον ιδρυτή της Nothing, Carl Pei στο Twitter, όπου αποκάλυψε επίσης τους λόγους για τους οποίους επέλεξε το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC για το Phone (2). Ο Pei είπε ότι το Snapdragon 8+ Gen 1 θα φέρει ώθηση στις επιδόσεις, αλλά «δεν αφορά μόνο την ταχύτητα – πρόκειται για το πλήρες πακέτο», καθώς «η επιλογή ενός Snapdragon 8 Series και όχι 7 Series φέρνει σημαντικές βελτιώσεις σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένης της διάρκειας μπαταρίας, συνδεσιμότητα δικτύου και δυνατότητες κάμερας, μεταξύ άλλων."

nothing phone2 teaser
Nothing Phone (2) teaser

Ο Pei είπε επίσης ότι το Snapdragon 8+ Gen 1 επιλέχθηκε επειδή «είναι το καλύτερο στην κατηγορία του όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας και τη διαχείριση θερμότητας». Επιπλέον, διασφαλίζει ότι το "Phone (2) παραμένει προσβάσιμο, ενώ προσφέρει μια σημαντικά βελτιωμένη εμπειρία σε σύγκριση με το Phone (1)." Το Snapdragon 8+ Gen 1 είναι ένα παλιό τσιπ και η χρήση του πιο πρόσφατου Snapdragon 8 Gen 2 θα είχε αυξήσει την τιμή του τηλεφώνου. 

Εκτός από το chipset, η Nothing δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα άλλες προδιαγραφές ή χαρακτηριστικά του Phone (2), αλλά με τον Carl Pei στο τιμόνι, μπορείτε να βασιστείτε στη νεαρή μάρκα που θα αρχίσει να μας τροφοδοτεί με πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο, όσο πλησιάζουμε κοντά στην κυκλοφορία του.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Είμαι η Βάσω και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με κινητά και κυρίως με συσκευές που αναζητούν οι γυναίκες. Με ενδιαφέρουν συσκευές με ωραία σχεδίαση και καλές κάμερες!
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης