Το OpenAI λανσάρει επίσημη εφαρμογή ChatGPT για iPhone και iPad

Το OpenAI ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία μιας επίσημης εφαρμογής ChatGPT για τα iPhone και iPad. Το ChatGPT του OpenAI ήταν προσβάσιμο στον Ιστό και έχει γίνει διαθέσιμο στο iOS μέσω πολλαπλών εφαρμογών τρίτων, πολλές από τις οποίες είναι λίγο καλύτερες από εφαρμογές απάτης, αλλά αυτή η νόμιμη έκδοση θα προσφέρει στους χρήστες έναν ασφαλή τρόπο χρήσης του ChatGPT.

Το OpenAI λανσάρει επίσημη εφαρμογή ChatGPT για iPhone και iPad

Το ChatGPT είναι ένα chatbot που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη και χρησιμοποιεί γενετική τεχνητή νοημοσύνη για να απαντά σε ερωτήσεις και να παρέχει συμβουλές για όλα τα θέματα. Το OpenAI λέει ότι το ChatGPT μπορεί να βοηθήσει με όλα τα παρακάτω:

  • Άμεσες απαντήσεις: Λάβετε ακριβείς πληροφορίες χωρίς να περιηγηθείτε σε διαφημίσεις ή πολλαπλά αποτελέσματα.
  • Προσαρμοσμένες συμβουλές: Αναζητήστε καθοδήγηση σχετικά με το μαγείρεμα, τα ταξιδιωτικά σχέδια ή τη δημιουργία στοχαστικών μηνυμάτων.
  • Δημιουργική έμπνευση: Δημιουργήστε ιδέες για δώρα, περιγράψτε παρουσιάσεις ή γράψτε το τέλειο ποίημα.
  • Επαγγελματική συμβολή: Ενισχύστε την παραγωγικότητα με σχόλια ιδεών, σύνοψη σημειώσεων και τεχνική βοήθεια για θέματα.
  • Ευκαιρίες μάθησης: Εξερευνήστε νέες γλώσσες, σύγχρονη ιστορία και πολλά άλλα με τον δικό σας ρυθμό.
  • Το ιστορικό συγχρονίζεται μεταξύ συσκευών, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τις αλληλεπιδράσεις σας στο ChatGPT τόσο στον ιστό όσο και σε συσκευές iOS και ενσωματώνει το σύστημα αναγνώρισης ομιλίας Whisper.

Προς το παρόν, το ChatGPT για iOS περιορίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά το OpenAI σχεδιάζει να το φέρει σε επιπλέον χώρες τις επόμενες εβδομάδες. Η εταιρεία λέει ότι η εφαρμογή θα βλέπει συνεχείς βελτιώσεις στις λειτουργίες και την ασφάλεια με βάση τα σχόλια των χρηστών.

Η εφαρμογή ChatGPT είναι δωρεάν για χρήση, αλλά κοστίζει 19,99 $ ανά μήνα για την υπηρεσία ChatGPT Plus. Αυτή είναι η ίδια τιμή που διατίθεται μέσω του ιστού, με το Plus να παρέχει διαθεσιμότητα ακόμη και όταν η ζήτηση είναι υψηλή, ταχύτερους χρόνους απόκρισης και πρόσβαση κατά προτεραιότητα σε νέες δυνατότητες όπως το GPT-4, την πιο προηγμένη έκδοση του ChatGPT.

Απαιτείται λογαριασμός OpenAI για τη χρήση της εφαρμογής ChatGPT και μπορείτε να το λάβετε από το App Store.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης