Το Apple Watch Series 9 θα τροφοδοτείται από ένα νέο τσιπ που βασίζεται στο A15

Το Apple Watch Series 8 που κυκλοφόρησε πέρυσι τροφοδοτήθηκε από το τσιπ S8, το οποίο, όπως το S7 που τροφοδοτούσε το Watch Series 7, ήταν παρόμοιο με το τσιπ S6 που τροφοδοτούσε τη Series 6.

Το Apple Watch Series 9 θα τροφοδοτείται από ένα νέο τσιπ που βασίζεται στο A15

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, το Watch Series 9, που αναμένεται να φτάσει σε λίγους μήνες, θα έχει έναν νέο επεξεργαστή στο τιμόνι αντί για κάτι που είναι μια ανανεωμένη έκδοση του προηγούμενου τσιπ.

Ο Gurman πιστεύει επίσης ότι αυτό το νέο τσιπ θα βασίζεται στο A15 SoC της Apple, το οποίο τροφοδοτούσε τη σειρά iPhone 13. Και ενώ δεν είναι σαφές πόσο διαφορετικό θα ήταν το τσιπ της σειράς 9 με το A15, μπορείτε να περιμένετε ότι θα φέρει βελτιώσεις στις επιδόσεις και την αποδοτικότητα στο Watch Series 9.

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το watchOS 10 στο WWDC23, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 5 και 9 Ιουνίου, και μένει να δούμε αν η εταιρεία θα αποκαλύψει κάτι για το τσιπ της σειράς Watch 9 στο συνέδριο προγραμματιστών της.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης