Το iPhone 15 Ultra θα κυκλοφορήσει με νέο ματ φινίρισμα, κουμπιά "clickable", USB τύπου C και χωρίς διακόπτη σίγασης

Η Apple αναμένεται για άλλη μια φορά να παράγει το iPhone Ultra της για το 2023, με αυτή την υποτιθέμενη νέα ναυαρχίδα της σειράς 15 να εμφανίζεται σε εικονική μορφή σε ένα δημοφιλές τεχνολογικό κανάλι του YouTube.

Το iPhone 15 Ultra θα κυκλοφορήσει με νέο ματ φινίρισμα, κουμπιά "clickable", USB τύπου C και χωρίς διακόπτη σίγασης

Μπορεί να είναι ελαφρώς πιο στενό και παχύτερο από το 14 Pro Max που πρόκειται να αντικαταστήσει και επίσης να ενσωματώνει όλες τις λεπτές φημολογούμενες ενημερώσεις που θα μπορούσαν να το κάνουν την πιο σημαντική αναβάθμιση για αρκετές γενιές - εκτός από μία.

Η Apple αναμένεται να επιλέξει τελικά την ετικέτα Ultra για το κορυφαίο iPhone της το 2023. Τώρα, σύμφωνα με τον δημοφιλή YouTuber Lewis Hilsentegger, αυτή δεν είναι η μόνη τάση smartphone Android που θα ακολουθήσει στο smartphone που θα μπορούσε να είναι ο απόλυτος διάδοχος της σειράς 14 έτος.

Ο οικοδεσπότης του Unbox Therapy ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του ένα μη λειτουργικό μοντέλο του "iPhone 15 Ultra", το οποίο, προφανώς, θα κυκλοφορήσει σε ασημί (ή πιθανώς λευκό) χρώμα φέτος. Το πλαίσιο του όμως πρόκειται να κάνει την πολυαναμενόμενη αλλαγή σε τιτάνιο - ωστόσο, παρουσιάζει ένα ματ φινίρισμα στο νέο του βίντεο, σε αντίθεση με το γυαλιστερό ανοξείδωτο ατσάλι.

Το iPhone 15 «Ultra» φέρεται επίσης να υπερηφανεύεται για ένα νέο, φινίρισμα για το γυάλινο πίσω πάνελ του, πιθανώς τελικά μιμείται αυτό που έχουν κάνει μάρκες όπως η OnePlus για γενιές τώρα. Σε αυτό το σημείο, το ομοίωμα φαινόταν πράγματι να έχει μια θύρα USB τύπου C -  χάρη σε μια αναφερόμενη οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ).

Αυτή η νέα διαρροή χρησιμεύει επίσης για να καταργήσει τις ελπίδες για μετάβαση στα Taptic Buttons. Το "15 Ultra" έχει μετρηθεί στα 76,66 χιλιοστά (mm) στην κορυφή, σε αντίθεση με τα 77,68 χιλιοστά του 14 Pro Max.

Τα 2 αντικείμενα είχαν επίσης ύψος 8,37 mm και 7,91 mm αντίστοιχα, υποδηλώνοντας έτσι ότι, ενώ το "15 Ultra" έχει στενέψει από το 14 Pro Max, έχει επίσης γίνει ελαφρώς παχύτερο. Και πάλι, η περιβόητη τριπλή πίσω κάμερα μπορεί να έχει συρρικνωθεί ελαφρώς (κατά ~1,57 χιλιοστά) σε αυτήν την υποτιθέμενη νέα γενιά - κάτι που μπορεί να την κάνει πιο φιλική στο να μπαίνει στην τσέπη σας.

Τέλος, είναι πιθανό η ναυαρχίδα της σειράς iPhone 15 να κυκλοφορήσει με λεπτότερα πλαίσια οθόνης - και πιθανώς ελαφρώς μικρότερο κόψιμο οθόνης Dynamic Island - από τον προκάτοχό του. Παρόλα αυτά, θα περάσουν αρκετοί μήνες μέχρι να επιβεβαιωθούν ή να διαψευσθούν όλες αυτές οι φήμες κατά τη διάρκεια μιας επίσημης εκδήλωσης της Apple.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης