Δείτε ένα λεπτομερές βίντεο για το Google Pixel 7a

Μετά το teardown βίντεο του Google Pixel 7a που εμφανίστηκε χτες, έχουμε τώρα ένα hands-on βίντεο 16 λεπτών από την συσκευή που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί από την Google. Παραδόξως, το Pixel 7a είναι 25 g βαρύτερο από το Pixel 6a, παρά το γεγονός ότι έχει ονομαστικά μικρότερη χωρητικότητα μπαταρίας.

Δείτε ένα λεπτομερές βίντεο για το Google Pixel 7a

Ο παρουσιαστής του κλιπ ισχυρίζεται ότι αυτή είναι μια μονάδα που αγόρασε και όχι μια μονάδα κριτικής, το οποίο είναι κάπως περίεργο καθώς δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως μπορεί να έχει μια τέτοια συσκευή στα χέρια του. Στο βίντεο πάντως δείχνει το τηλέφωνο από όλες τις γωνίες και να το συγκρίνει με το Pixel 6a και το Pixel 7.

Περιέργως, το Pixel 7a έχει μια επίπεδη οθόνη που είναι στο ίδιο επίπεδο με το πλαίσιο του τηλεφώνου - όπως το Pixel 7, σε αντίθεση με το κυρτό 6a.

Η εφαρμογή Device Info HW εκτιμά την οθόνη ως 6,4"-6,5", αν και αναμένεται να είναι 6,1". Η ανάλυση 1080x2400px εμφανίζεται και το πάνελ φτάνει τα 90Hz. Η κύρια κάμερα μπορεί να βγάλει φωτογραφίες σε ανάλυση 16MP ( binned από 64MP) , ενώ η κάμερα ultrawide είναι 13MP (αν και το τηλέφωνο εμφανίζει τις εικόνες σε 16MP).Η selfie κάμερα μπορεί να βγάλει και βίντεο 4K.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, η συσκευή είναι η παραλλαγή Arctic Blue του Pixel 7a, αν και μοιάζει περισσότερο με το Snow στις περισσότερες συνθήκες φωτισμού. Όπως έδειξαν άλλες διαρροές, το Pixel 7a διαθέτει οθόνη 90 Hz, chipset Google Tensor G2 που συνοδεύεται από 8 GB LPDDR5 RAM και υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση.

Εδώ είναι το πλήρες βίντεο.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης