Το Realme 11 Pro+ εκτελείται δοκιμαστικά στο Geekbench, επιβεβαιώνονται και οι προδιαγραφές οθόνης

Η σειρά Realme 11 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 10 Μαΐου και οι τελευταίες πληροφορίες για τη σειρά περιλαμβάνουν το chipset και τις προδιαγραφές οθόνης του κορυφαίου μοντέλου 11 Pro+. 

Το Realme 11 Pro+ εκτελείται δοκιμαστικά στο Geekbench, επιβεβαιώνονται και οι προδιαγραφές οθόνης

Το Realme 11 Pro+ εμφανίστηκε σε μια καταχώρηση στο Geekbench 5 επιβεβαιώνοντας ότι θα είναι εξοπλισμένο με το chipset MediaTek Dimensity 1080 και 12 GB RAM. Η συσκευή διαχειρίστηκε σκορ 838 σε δοκιμή μονού πυρήνα και σκορ πολλαπλών πυρήνων 2.302 σημείων.

realme 11 pro plus benchmark

Το τηλέφωνο εμφανίστηκε με τον ίδιο αριθμό μοντέλου RMX3740 όπως φαίνεται σε προηγούμενες καταχωρίσεις και λάβαμε επίσης επιβεβαίωση ότι θα τρέχει το Android 13, πιθανότατα με το realme UI 4 στην κορυφή.

realme 11 pro plus banner screen

Σε σχετικές ειδήσεις, το επίσημο προφίλ της realme στο Weibo μοιράστηκε ένα teaser για τις προδιαγραφές της οθόνης του Realme 11Pro+. Το πάνελ 6,7 ιντσών θα φέρει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και καμπυλότητα 61 μοιρών στα πλαϊνά. Το πάνελ θα διαθέτει επίσης 2160Hz PWM dimming και ένα στενό πηγούνι 2,33mm.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης