Η Samsung κυκλοφορεί ήδη την ενημέρωση Μαΐου 2023 στις συσκευές Galaxy

Η Samsung έχει κάνει συνήθεια να κυκλοφορεί τις πιο πρόσφατες μηνιαίες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας πολύ νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα. Συχνά αρχίζει να προωθεί μια νέα ενημέρωση ασφαλείας αρκετές ημέρες πριν ξεκινήσουμε τον νέο μήνα.

Η Samsung κυκλοφορεί ήδη την ενημέρωση Μαΐου 2023 στις συσκευές Galaxy

Το κορεάτικη εταιρία το έχει ξανακάνει. Έχει αρχίσει να εισάγει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android του Μαΐου 2023 στις συσκευές Galaxy της. Αλλά σε αντίθεση με τις περισσότερες προηγούμενες περιπτώσεις, αυτή τη φορά η εταιρεία ξεκινά με ένα βασικό μοντέλο. Το Galaxy A10e λαμβάνει το May SMR (Security Maintenance Release) πριν από τα κορυφαία μοντέλα.

Η ενημέρωση Μαΐου για το Galaxy A10e είναι προς το παρόν διαθέσιμη για χρήστες στη χώρα καταγωγής της Samsung, τη Νότια Κορέα. Η διάθεση ξεκίνησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα με τον αριθμό έκδοσης υλικολογισμικού A102NKOS3CWD1, αναφέρει η SamMobile. Δεδομένου ότι ο Μάιος είναι ακόμη λίγες μέρες μακριά, δεν έχουμε λεπτομέρειες για το patch. Δεν είναι σαφές ποιες ευπάθειες έχουν επιδιορθωθεί με την τελευταία μηνιαία έκδοση ασφαλείας για συσκευές Android. Ως συνήθως, θα πρέπει να υπάρχουν αρκετές δεκάδες επιδιορθώσεις εδώ, συμπεριλαμβανομένων μερικών ειδικών για το Galaxy που προέρχονται απευθείας από τη Samsung.

Ωστόσο, μην περιμένετε τίποτα εκτός από τις πιο πρόσφατες επιδιορθώσεις ασφαλείας. Η Samsung παρουσίασε το Galaxy A10e τον Ιούλιο του 2019. Το βασικό smartphone βρίσκεται τώρα στα τελευταία του σκέλη (τέταρτη χρονιά στην αγορά). Σταμάτησε να λαμβάνει σημαντικές ενημερώσεις Android από το Android 11 και σύντομα θα σταματήσει να λαμβάνει και ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας. Το SMR του Μαΐου θα μπορούσε να είναι η προτελευταία ενημέρωση για αυτό. Το smartphone του 2019 δεν καλύπτεται από την πολιτική εκτεταμένης ενημέρωσης της εταιρείας που υπόσχεται πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας για συσκευές Galaxy.

Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε το Galaxy A10e, μπορεί να λάβετε την ενημέρωση του Μαΐου αργά ή γρήγορα. Δεν είναι εγγυημένο, όμως. Η Samsung ενδέχεται να μην προωθήσει το May SMR σε αυτό το τηλέφωνο εκτός της Νότιας Κορέας. Ως συνήθως, μπορείτε να ελέγξετε για νέες ενημερώσεις από την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας.

Η Samsung θα κυκλοφορήσει σύντομα την ενημέρωση Μαΐου για άλλες συσκευές Galaxy

Το Galaxy A10e μπορεί να μην λαμβάνει την ενημέρωση Μαΐου σε όλες τις χώρες, αλλά η Samsung θα κυκλοφορήσει σύντομα το πιο πρόσφατο SMR για άλλες συσκευές Galaxy. Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησαν με ένα οικονομικό κινητό, τα βασικά μοντέλα θα πρέπει να έχουν την προτεραιότητα μόλις ξεκινήσει μια ευρύτερη κυκλοφορία. Η σειρά Galaxy S23 θα πρέπει να βρίσκεται ψηλά σε αυτήν τη λίστα προτεραιοτήτων, αν και όχι απαραίτητα στην κορυφή. Θα σας ενημερώσουμε μόλις έρθουν αυτές οι ενημερώσεις.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Είμαι η Βάσω και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με κινητά και κυρίως με συσκευές που αναζητούν οι γυναίκες. Με ενδιαφέρουν συσκευές με ωραία σχεδίαση και καλές κάμερες!
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης