Η Xiaomi επιβεβαιώνει την παγκόσμια ημερομηνία κυκλοφορίας των POCO F5 και POCO F5 Pro

Η Xiaomi επιβεβαίωσε επιτέλους πότε σκοπεύει να κυκλοφορήσει τα POCO F5 και POCO F5 Pro παγκοσμίως. Ενώ η εταιρεία έχει επίσης περιγράψει ότι το POCO F5 θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε πολλές χώρες, δεν θα συνοδεύεται σε όλες από το POCO F5 Pro. Στην Ευρώπη όμως θα έρθουν και οι δύο συσκευές.

Η Xiaomi επιβεβαιώνει την παγκόσμια ημερομηνία κυκλοφορίας των POCO F5 και POCO F5 Pro

Η Xiaomi ανακοίνωσε σχέδια κυκλοφορίας για τη σειρά POCO F5. Όπως ήταν αναμενόμενο, η σειρά POCO F5 θα αποτελείται από το βασικό POCO F5 και το POCO F5 Pro. Ενώ η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με το POCO F5 Pro, οι φωτογραφίες του POCO F5 Pro έχουν ήδη εμφανιστεί στο διαδίκτυο. Το ίδιο ισχύει και για το POCO F5, ενώ και τα δύο έχουν εμφανιστεί στο Geekbench τις τελευταίες εβδομάδες.

poco f5 f5 pro teaser poco

Ανεξάρτητα, η POCO και η Qualcomm υπαινίχθηκαν τι επιφυλάσσει το POCO F5. Συγκεκριμένα, η Qualcomm επιβεβαίωσε ότι το POCO F5 θα χρησιμοποιεί το Snapdragon 7 Plus Gen 2, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο Redmi Note 12 Turbo και το Realme GT Neo5 SE. Με βάση τα πρώιμα σημεία αναφοράς, ο Snapdragon 7 Plus Gen 2 θα πρέπει να λειτουργεί περισσότερο σαν ένα πρόσφατο SoC της σειράς Snapdragon 8 από το Snapdragon 778G που αντικαθιστά.

Εν τω μεταξύ, τα teaser της POCO επιβεβαιώνουν ότι το POCO F5 είναι ουσιαστικά το Redmi Note 12 Turbo. Για να θυμηθούμε, το τελευταίο διαθέτει οθόνη AMOLED 6,67 ιντσών, μπαταρία 5.000 mAh και ρύθμιση τριπλής κάμερας που αποτελείται από κύριες κάμερες 64 MP, εξαιρετικά ευρυγώνια 8 MP και macro 2 MP.

poco f5 teaser poco king

Συγκριτικά, το POCO F5 Pro αναμένεται να έρθει ως ένα ανανεωμένο Redmi K60 με μικρότερη μπαταρία που τροφοδοτεί ένα SoC Snapdragon 8 Plus Gen 1, οθόνη 1440p και κύρια κάμερα 64 MP. Τα POCO F5 και POCO F5 Pro θα κυκλοφορήσουν στις 9 Μαΐου στις 13:00 UTC, ενώ μετά από λίγες ημέρες θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης