Το Xiaomi Mix Fold 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει ως πιο λεπτό και ελαφρύ αναδιπλούμενο του 2023

Το Xiaomi Mix Fold τρίτης γενιάς λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει ως αναδιπλούμενο smartphone με τον ενημερωμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2. Περισσότερες υποτιθέμενες προδιαγραφές έχουν προκύψει για το υποτιθέμενο επερχόμενο υπερ-εμβληματικό smartphone Android, το οποίο μπορεί να υποδεικνύει τόσο πλεονεκτήματα όσο και μειονεκτήματα σε σχέση με το νέο Vivo X Fold 2 με το ίδιο SoC.

Το Xiaomi Mix Fold 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει ως πιο λεπτό και ελαφρύ αναδιπλούμενο του 2023
Το Xiaomi Mix Fold 2

Ο συχνά αξιόπιστος tipster Digital Chat Station που έχει καλό ιστορικό διαρροών έχει αρκετούς επαίνους για το Vivo X Fold2 για την ικανότητά του να υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 120W «26 λεπτών» (για να μην αναφέρουμε την ασύρματη λειτουργία 50W) παρά το γεγονός ότι διαθέτει αναδιπλούμενη μορφή. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο tipster, αυτές οι προδιαγραφές μπορεί να κοντραριστούν από το επόμενο foldable της Xiaomi.

Τώρα που το 13 Ultra της Xiaomi είναι επιτέλους επίσημο, το υποτιθέμενο αναδιπλούμενο αντίστοιχο του Mix Fold 3 μπορεί να είναι στο δρόμο. Υποστηρίζεται για κυκλοφορία ως συσκευή Android super-premium με toν ίδιo επεξεργαστή 8 Gen 2 με το τελευταίο Xiaomi 13 Ultra - ωστόσο, ενδέχεται να αποτύχει να αναβαθμιστεί με κάποιους άλλους τρόπους.

Προβλέπεται τώρα να κυκλοφορήσει με φόρτιση 67 W - ίδια με το προηγούμενο Mix Fold 2. Αλλά το Xiaomi Mix Fold 3 θεωρείται "πολύ λεπτότερο και ελαφρύτερο" από το X Fold2 - ελπίζουμε ότι αυτό δεν θα κάνει την κάμερά του να ξεχωρίζει περαιτέρω από το σώμα της συσκευής, αλλά αυτό μένει να το δούμε όταν θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Ελπίζουμε επίσης σε μια παγκόσμια κυκλοφορία της συσκευής αν και δεν υπάρχει ακόμα καμία αξιόπιστη πληροφορία που να δείχνει προς αυτό τον δρόμο.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Είμαι η Βάσω και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με κινητά και κυρίως με συσκευές που αναζητούν οι γυναίκες. Με ενδιαφέρουν συσκευές με ωραία σχεδίαση και καλές κάμερες!
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης