Τα καλύτερα Android smartphone του 2023 - οδηγός αγοράς

Καλώς ήρθατε στον πάντα ενημερωμένο Οδηγό αγορών Android smartphone του TechFreaks.gr, όπου συγκεντρώνουμε τα καλύτερα smartphone που μπορείτε να αγοράσετε. Στον οδηγό αγοράς θα βρείτε διάφορες κατηγορίες τηλεφώνων με την κορυφαία επιλογή μας ανα κατηγορία.

Τα καλύτερα Android smartphone του 2023 - οδηγός αγοράς

Σε αυτόν τον οδηγό προσπαθούμε να σας προτείνουμε το καλύτερο κινητό (έτσι όπως το έχουμε κρίνει εμείς) σε κάθε κατηγορία και για κάθε budget. Σίγουρα ο καθένας μπορεί να έχει διαφορετική άποψη ή να εστιάζει σε κάποια άλλη συσκευή που θεωρεί ότι τον ικανοποιεί περισσότερο.

Τα καλύτερα android κινητά του 2023

Εμείς εδώ απλά προτείνουμε τις συσκευές που θεωρούμε ότι είναι οι καλύτερες στην κατηγορία τους. Αλλά η τελική επιλογή τηλεφώνου παραμένει στην κρίση σας.

Καλύτερο Flagship Smartphone

Samsung Galaxy S23 Ultra

 galaxy s23 main official

Το Galaxy S23 Ultra κατέχει τη θέση που του αρμόζει ως η κορυφαία επιλογή μας στην κατηγορία Καλύτερη ναυαρχίδα - είναι ένα απαράμιλλο πακέτο που περιλαμβάνει σχεδόν όλα όσα θα μπορούσατε να σκεφτείτε να θέλετε σε ένα smartphone.

Οι αρνητές θα επισημάνουν ότι φορτίζει πολύ αργά, αλλά αυτό είναι σχετικό - είναι ιδιαίτερα καλύτερο από αυτή την άποψη από τους ανταγωνιστές iPhone ή Pixel, κάτι που αναμφισβήτητα είναι αυτό που έχει σημασία στην κατηγορία του. Ίσως το χειρότερο παράπτωμα του Galaxy S23 Ultra είναι ότι δεν είναι και τόσο διαφορετικό από το περσινό μοντέλο.

Αλλά το S23 Ultra προσφέρει μερικές σταδιακές αναβαθμίσει, ενώ διατηρεί τα βασικά που ήδη έκαναν το S22 Ultra εξαιρετικό. Μικρές αλλαγές στη σχεδίαση φέρνουν ουσιαστική βελτίωση στον χειρισμό, ενώ η νέα κάμερα 200MP είναι κάτι περισσότερο από μια απλή αύξηση megapixel σε σχέση με την παλιά μονάδα των 108MP.

Η νέα κάμερα είναι μόνο μία σε ένα εντυπωσιακό σετ καμερών και μαζί προσφέρουν ίσως το πιο ικανό σύστημα κάμερας σε ένα smartphone συνολικά. Το S Pen μπορεί να μην έχει φέρει νέα χαρακτηριστικά, αλλά τα υπάρχοντα είναι άφθονα και δεν φαίνεται να υπάρχει ανταγωνισμός στη χρήση γραφίδας. Η εντυπωσιακή οθόνη και η εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ολοκληρώνουν μια κορυφαία εμφάνιση όσον αφορά τα βασικά στοιχεία.

Καλύτερο Flagship Killer

No 1. Xiaomi Poco F4 GT

poco f4 gt

Το Poco F3 αντικαταστάθηκε επιτέλους από έναν άξιο διάδοχο - το Poco F4 GT. Είναι ένα από τα φθηνότερα smartphone με επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1 στην αγορά, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο εξαιρετικό πράγμα για το Poco F4 GT.

Ακριβώς όπως τα τηλέφωνα Poco πριν από αυτό, το F4 GT διαθέτει επίσης μια απίστευτα καλή οθόνη AMOLED με 1B χρώματα και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Υπάρχουν τέσσερα στερεοφωνικά ηχεία, γρήγορη φόρτιση και ένα σχετικά καλό σύστημα τριπλής κάμερας.

Το ολοκληρωμένο πακέτο περιλαμβάνει επίσης φυσικές μαγνητικές αναδυόμενες σκανδάλες παιχνιδιών, απίστευτα γρήγορη φόρτιση 120 W και το γνωστό MIUI 13 πάνω από το Android 12.

Το καλύτερο μέρος του Poco F4 GT είναι η τιμή του, φυσικά. Το τηλέφωνο κοστίζει περίπου 600 €, γεγονός που το καθιστά το φθηνότερο flagship Killer που μπορείτε να αγοράσετε το 2023.

 

No 2. Realme GT2 Pro

Το Realme GT2 Pro έχει εξαιρετική οθόνη, καλή διάρκεια μπαταρίας, πολύ γρήγορη φόρτιση, εξαιρετική απόδοση κάμερας σχεδόν σε όλα τα σενάρια (ακόμα και στην ultrawide) και αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες του Snapdragon 8 Gen 1. Αυτά, και η τιμή του είναι περίπου στα 600 ευρώ, είναι που το καθιστούν ένα αληθινό flagship killer.

Μας έκαναν μεγάλη εντύπωση οι πολύ οι επιλογές σχεδίασης Paper White και Paper Green, καθώς εξαλείφουν τις μουτζούρες και παρέχουν ανώτερη πρόσφυση σε σχέση με τις συσκευές από γυαλί. Α, και το πολυμερές βιολογικής βάσης φαίνεται να διατηρεί τις επιφανειακές θερμοκρασίες χαμηλές ακόμα και μετά από μεγάλες περιόδους παιχνιδιών.

Το ολοκληρωμένο πακέτο περιλαμβάνει επίσης στερεοφωνικά ηχεία, γρήγορη φόρτιση 65 W, μια καλή διάρκεια μπαταρίας και μοναδική κάμερα μικροσκοπίου. Αν θέλετε ένα flagship killer με καλές επιδόσεις και πολύ καλές κάμερες για την τιμή του τότε το realme GT2 Pro είναι μια εξαιρετική επιλογή.

 

Τα καλύτερα android κινητά του 2023

Καλύτερη Κάμερα

Samsung Galaxy S23 Ultra

galaxy s23 main official

Αν και εδώ αναμένεται να υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις εγώ θα προτείνω το Galaxy S23 Ultra καθώς για εμένα τα έχει όλα - μια τεράστια κύρια κάμερα αισθητήρα, μια υπερευρεία με αυτόματη εστίαση και όχι έναν αλλά δύο τηλεφακούς. Και προσφέρει επίσης εξαιρετικές selfies.

Ο αισθητήρας Tetra2pixel των 200MP της κύριας κάμερας ενσωματώνει pixel 16-προς-1 δίνοντας μεγάλο δυναμικό εύρος τόσο σε καλό φως όσο και τη νύχτα. Η συσκευή απεικόνισης υψηλής ανάλυσης επιτρέπει επίσης καλή εγγραφή βίντεο 8K.

Στη συνέχεια, με ζουμ 3x και πάνω, το S23 Ultra υπερέχει χάρη στο ζευγάρι των τηλεκάμερών του. Και οι δύο μονάδες έχουν εξαιρετική απόδοση στις εγγενείς εστιακές αποστάσεις τους και οι ενδιάμεσες μεγεθύνσεις δεν είναι επίσης πολύ κακές. Το να ξεπεράσετε το επίπεδο 10x δεν αποκλείεται επίσης.

 

Ο ultrawide φακός του S23 Ultra είναι ένας από τα καλύτερους που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα η Samsung και φέτος παράγει ακόμα πιο καθαρές φωτογραφίες. Είναι ευκρινές και προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και διαθέτει αυτόματη εστίαση, επεκτείνοντας περαιτέρω το εύρος της χρηστικότητάς του.

Η νέα κάμερα selfie 12MP, την οποία το S23 Ultra μοιράζεται με την υπόλοιπη οικογένεια, εδώ είναι μια υποβάθμιση, σε σύγκριση με τη μονάδα 40MP στο S22 Ultra - ονομαστικά, πάλι. Στην πράξη, θα έπαιρνες λίγο πολύ τις ίδιες υπέροχες selfies.

Τέλος, το Galaxy S23 Ultra δεν είναι μόνο η καλύτερη κάμερα, αλλά ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα της αγοράς αυτή τη στιγμή. Και γι' αυτό ήταν μια εύκολη επιλογή για την πρώτη θέση σε αυτήν την κατηγορία.

Τα καλύτερα android κινητά του 2023

Καλύτερο Gaming Smartphone

Asus ROG Phone 6 Pro

Asus ROG Phone 6 Pro

Κανείς δεν φτιάχνει gaming smartphone όπως η Asus. Τέσσερις επαναλήψεις στη γραμμή τηλεφώνου ROG, αυτό παραμένει γεγονός. Το ROG Phone 6/6 Pro εξακολουθεί να είναι αναμφισβήτητα ο "κορυφαίος" στη θέση των gaming κινητών. Είναι σίγουρα μια επαναληπτική παρά μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το περσινό μοντέλο, αλλά αυτό είναι απολύτως εντάξει.

Μερικά από τα κυριότερα σημεία του ROG Phone 6 Pro περιλαμβάνουν μία από τις καλύτερες οθόνες 10-bit, HDR10+, 165Hz Super AMOLED, μερικά από τα καλύτερα ηχητικά, τεράστια συμμετρικά στερεοφωνικά ηχεία με ειδικά προγράμματα οδήγησης, απίστευτα απτικά, δύο από τα πιο περίπλοκα AirTrigger χωρητικά χειριστήρια αφής για gaming, δύο πακέτα μπαταριών συνολικής χωρητικότητας 6.000 mAh με γρήγορη και τυπική φόρτιση PD, εκπληκτική ενσύρματη συνδεσιμότητα μέσω της πρόσθετης θύρας USB Type-C Side που περιλαμβάνει έξοδο βίντεο και υποστήριξη εξωτερικού σκληρού δίσκου και όλο το πακέτο έχει προστασία IPX4.

Φυσικά, λαμβάνετε επίσης τα πιο πρόσφατα και καλύτερα που έχει να προσφέρει η Qualcomm στο chipset Snapdragon 8+ Gen 1 και έως 18 GB RAM και 512 GB αποθηκευτικού χώρου. Αλλά αυτό που πραγματικά κάνει τη γραμμή τηλεφώνου ROG μοναδική είναι η απαράμιλλη πρόσβαση σε ρυθμίσεις απόδοσης λειτουργικού συστήματος χαμηλού επιπέδου και περιορισμούς που παρέχει η ASUS στους παίκτες. Αυτό το επίπεδο δέσμευσης και δυνατότητας προσαρμογής εξακολουθεί να είναι απαράμιλλο από κανέναν αντίπαλο στον χώρο των gaming smartphone.

Smartphone Καλύτερη Μπαταρία

Realme GT Neo 3T

Το Realme GT Neo 3T (εμείς είχαμε το ίδιο απλά σε Dragon Ball Edition) είναι μια από τις καλύτερες συσκευές σε αυτή την κατηγορία τιμής αυτή τη στιγμή και ενώ συνήθως η πρώτη θέση προορίζεται για ένα Poco, το Neo 3T κέρδισε αυτή για την καλύτερη αυτονομία ισχύος του. Είναι επίσης ένα ισχυρό smartphone και μεταξύ των πιο αξιόπιστων επιδόσεων όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το Realme GT Neo 3T έχει πολλά χαρακτηριστικά κορυφαίας ποιότητας - μια εξαιρετική οθόνη OLED HDR10+, 120 Hz, ένα από τα πιο ισχυρά τσιπ Snapdragon - SD870 5G και αρκετά καλές κάμερες.

Το Neo 3T έχει μια μεγάλη μπαταρία 5.000 mAh που αποδείχθηκε αρκετά αξιόπιστη – παρέχει την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού ή/και πολυμέσων με μία φόρτιση. Και τότε μπορείτε να γεμίσετε αυτήν την μπαταρία αρκετά γρήγορα με τον παρεχόμενο φορτιστή 80W.

Υπάρχουν τηλέφωνα που σημείωσαν καλύτερη βαθμολογία, αυτό είναι σίγουρο, αλλά κανένα από αυτά δεν μπορεί να ταιριάξει με το Neo 3T για το ολοκληρωμένο πακέτο και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη το ισχυρό chipset Snapdragon 870.

Καλύτερο συμπαγές τηλέφωνο

1. Samsung Galaxy S23

 samsung s23 back

Το Samsung Galaxy S23 είναι ένα από τα πιο συμπαγή τηλέφωνο Android που διατίθενται και το μικρό του μέγεθος δεν είχε το κόστος των κομμένων λειτουργιών. Το τηλέφωνο διαθέτει εξαιρετική οθόνη OLED 6,1 ιντσών με υψηλή φωτεινότητα και προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης, το πιο ισχυρό chipset στην αγορά Android και ένα υπέροχο κουαρτέτο καμερών που θα καταγράψουν αξιόπιστα ό,τι βάζετε μπροστά στους φακούς τους.

Χαιρόμαστε που η Samsung έκανε το επιπλέον βήμα και έκανε μια αποκλειστική συμφωνία με την Qualcomm για μια overclocked έκδοση του τσιπ SD8G2, και αυτό σίγουρα θα πείσει αρκετούς χρήστες που αμφιβάλλουν για τον Exynos να πάρουν ένα Galaxy S23.

Το μικρότερο Galaxy S23 προσφέρει επίσης αξιοπρεπή διάρκεια μπαταρίας. Είναι ένα από τα πιο συμπαγή Android που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή, το πιο ισχυρό, επίσης, και μια αρκετά εύκολη σύσταση.

2. Sony Xperia 5 IV

Το Sony Xperia 5 IV εισάγει μερικές ενημερώσεις σε σχέση με το Xperia 5 III - φωτεινότερη οθόνη, ενημερωμένος σχεδιασμός, ταχύτερο chipset, καλύτερη εμπειρία selfie, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, ασύρματη φόρτιση. Ενώ διατηρεί την ίδια συμπαγή και ελαφριά σχεδίαση, ευτυχώς.

Το Xperia 5 IV προσφέρει υπέροχη, διαχρονική σχεδίαση με σταθερή αδιαβροχοποίηση, εξαιρετική εμπειρία OLED με υψηλή φωτεινότητα και πιστοποίηση HDR10 και απολαύσαμε τα ισορροπημένα στερεοφωνικά ηχεία. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας αποδείχθηκε εκπληκτική, κάτι που είναι απίστευτα σπάνιο για ένα συμπαγές τηλέφωνο, πόσο μάλλον για ένα συμπαγές τηλέφωνο.

Ακόμα καλύτερα, το Xperia 5 IV προσφέρει τέσσερις κάμερες 12MP με εξαιρετική ποιότητα φωτογραφίας και βίντεο. Τα εργαλεία Pro που συνοδεύουν το τηλέφωνο σίγουρα θα κερδίσουν μερικούς ακόμη χρήστες από την πλευρά του Xperia.

Το Xperia 5 IV δεν είναι ένα τέλειο τηλέφωνο, καθώς έχει ένα αξιοσημείωτο πρόβλημα. Μιλάμε για σταθερή απόδοση, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται αρκετά κάτω, αλλά και το πρόβλημα της υπερθέρμανσης που κάποιες φορές είναι αισθητό.

Μπορούμε να προτείνουμε με ασφάλεια το Sony Xperia 5 IV για τη συμπαγή σχεδίαση και την ικανότητα της κάμερας του, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την εμπειρία ηχείων.

Τα καλύτερα android κινητά του 2023

Καλύτερο Midrange 400-500 €

1. Xiaomi Poco F4

 poco f4 photo

Το Poco F3 έχει αντικατασταθεί από το Poco F4 με τιμή λίγο κάτω από 400 €. Είναι μια μικρή ανανέωση σε σχέση με το δημοφιλές μοντέλο F3 με υποστήριξη Dolby Vision για την OLED 120Hz, καλύτερο σύστημα ψύξης για το chipset Snapdragon 870 5G, βελτιωμένη κύρια κάμερα 64MP με OIS και ταχύτερη φόρτιση 67W.

Η πιο εμφανής αλλαγή είναι φυσικά η σχεδίαση, η οποία έχει μετατραπεί από το καμπύλο σε επίπεδο σχήμα. Εξακολουθεί να έχει βαθμολογία IP53, ως συνήθως.

Το Poco F4 διαθέτει ένα εξαιρετικό ολοκληρωμένο πακέτο, όπως και τα προηγούμενα μοντέλα. Προσφέρει στερεοφωνικά ηχεία, γρήγορη φόρτιση 67 W για τη μεγάλη μπαταρία του με καλή βαθμολογία αντοχής, αξιόπιστη εγκατάσταση τριπλής κάμερας με βελτιωμένη ποιότητα και το πιο πρόσφατο MIUI 13.

Το Poco F4 κοστίζει περίπου 400 ευρώ, που είναι μια απίστευτα ανταγωνιστική ετικέτα και μπορούμε να το δούμε σαν ένα ανταγωνιστικό mid-range τηλέφωνο.

2. Samsung Galaxy A54

samsung a54

Δεν ήμασταν ιδιαίτερα οπαδοί του Galaxy A53 ως συνέχεια του A52s, επομένως δεν το συνιστούσαμε εύκολα. Το Galaxy A54 αντιμετωπίζει ένα από τα σημαντικότερα μειονεκτήματα του A53 - το chipset, και τώρα το νέο μοντέλο είναι πιο εύκολο να πάρει μια καλή κριτική.

Μία από τις ακριβότερες επιλογές στην κατηγορία κατά την κυκλοφορία (490€ για μια έκδοση 8 GB/256 GB, 450€ για 6GB/128 GB), το Galaxy A54 είναι ωστόσο ένα πολύ δελεαστικό πακέτο - με Gorilla Glass 5 μπροστά και πίσω με βαθμολογία IP67 με εξαιρετική Οθόνη Super AMOLED 120 Hz, εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας, γρήγορη απόδοση, πιο πρόσφατο Android με μακροπρόθεσμη υποστήριξη λογισμικού, αξιόπιστη ευέλικτη ρύθμιση κάμερας με OIS και ιδιαίτερα ωραίες selfies - δεν υπάρχουν πολλά να μην αρέσουν στο A54.

Ένα από αυτά τα πράγματα είναι η έλλειψη φορτιστή στο κουτί - το τηλέφωνο υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση έως και 25 W, αλλά ο φορτιστής πωλείται χωριστά. Τα κάπως απογοητευτικά αποτελέσματα εγγραφής βίντεο είναι επίσης λίγο απογοητευτικά, αλλά δεν αποτελούν απαγορευτικό για την αγορά του τηλεφώνου.

Καλύτερο Midrange 300-400 €

1. Samsung Galaxy A52s

 a52s photo

Ακόμα κι αν υπάρχουν πλέον νεότερα μοντέλα Galaxy της σειράς Α, δεν μπορούμε να μην προτείνουμε το A52s, για την τιμή του. Έτσι, το κινητό των 300-320 ευρώ της Samsung ακόμα και τώρα είναι ίσως μία από τις καλύτερες επιλογές σε αυτά τα χρήματα.

Είναι η κορυφαία επιλογή μας για αυτήν την κατηγορία, καθώς επιτυγχάνει μια ισορροπία μεταξύ των premium χαρακτηριστικών και της ελκυστικής τιμολόγησης. Το Galaxy A52s διαθέτει εξαιρετική οθόνη Super AMOLED 6,5 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, υπάρχει επίσης το chipset Snapdragon 778G 5G με κορυφαία απόδοση και παιχνίδια HRR, όπως τα στερεοφωνικά ηχεία και κάθε είδους θύρες και ασύρματη συνδεσιμότητα.

Το A52s είναι επίσης ένα ιδιαίτερα αξιόπιστο τηλέφωνο από άποψη καμερών και μας άρεσαν οι φωτογραφίες και τα βίντεο που προέρχονται από τη διάταξη 4 κάμερών του στο πίσω μέρος. Ωστόσο, η selfie θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

Τέλος, αυτό το Galaxy έχει βαθμολογία IP67 για αντοχή στη σκόνη και το νερό και μας άρεσε η σχεδίαση και το ματ πίσω πάνελ, ακόμα κι αν ήταν πλαστικό. Για όλες αυτές τις ομορφιές, επιλέξαμε το Galaxy A52s σε αυτήν την κατηγορία.

2. Realme 9 Pro+

Το Realme 9 Pro+ προσφέρει πολλά ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά και είναι μια αξιόλογη αναβάθμιση σε σχέση με τα Realme 7 Pro και 8 Pro. Μας άρεσε η οθόνη OLED 90Hz και το chipset Dimensity 920 5G προσφέρει αξιόπιστη απόδοση.

Στη συνέχεια, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η γρήγορη φόρτιση είναι εξαιρετικές προσθήκες, για να μην αναφέρουμε τα δυνατά στερεοφωνικά ηχεία. Η τριπλή πίσω κάμερα αποδείχθηκε μια πραγματικά καλή έκπληξη με εξαιρετική ποιότητα και αξιόπιστη απόδοση. Ενώ ο σχεδιασμός του είναι κάτι που μας άρεσε ιδιαίτερα.

Το τηλέφωνο δεν είναι τέλειο, φυσικά. Παραλείπει κάθε είδους προστασία IP, η υποδοχή microSD έχει φύγει κάτι που μας λείπει από την συγκεκριμένη συσκευή και φυσικά δεν είναι καθόλου δυνατή συσκευή για gaming. Αλλά αν σας αρέσει ο μοναδικός σχεδιασμός του και θέλετε μια συσκευή για καθημερινές εργασίες και εξαιρετικές φωτογραφίες σε χαμηλή τιμή, δεν θα απογοητευτείτε από αυτό το Realme 9 Pro+ σίγουρα.

Τα καλύτερα android κινητά του 2023

Καλύτερο Midrange 200-300 €

1. Motorola Moto G72

motorola g72

Το Moto G72 είναι μια αρκετά συναρπαστική συσκευή για τα χρήματα του. Για αρχή, έχει μια οθόνη που δεν μπορούμε να βρούμε εύκολα σε ένα τηλέφωνο στην τιμή των 250 ευρώ P-OLED, 1B colors, 120Hz με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Στη συνέχεια, έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας και φορτίζει γρήγορα. Και οι εικόνες που μπορείτε να βγάλετε από τις κάμερές του είναι αρκετά καλές και για την κατηγορία του. 

Το Moto G72 διαθέτει κύρια κάμερα 108MP που σε φως ημέρας μας δίνει εξαιρετικές φωτογραφίες, μία ultrawide κάμερα που κάνει αξιοπρεπώς την δουλειά της, αν και οι κάμερες πασχίζουν σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. 

Επίσης, προσφέρει εξαιρετικά στερεοφωνικά ηχεία. Διαθέτει επεξεργαστή Helio G99 ο οποίος μπορεί να εκτελέσει οποιαδήποτε καθημερινή εργασία χωρίς κανένα πρόβλημα. Το πακέτο λογισμικού της Motorola που συνδυάζει την εμφάνιση Pixel με επιπλέον εσωτερικές λειτουργίες είναι επίσης κάτι που αρέσει σε πολλούς χρήστες.

Λιγότερο συναρπαστική είναι η χρονολογημένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος και η προγραμματισμένη ενημέρωση Android 13 ίσως να αργήσει να έρθει. Ωστόσο, δεν πρόκειται να φέρει εγγραφή βίντεο 4K ή συνδεσιμότητα 5G, οπότε αν κάποιο από τα δύο είναι σημαντικό για εσάς, το Moto G72 είναι προφανώς απαγορευτικό. Αν όμως αυτά δεν είναι σημαντικά για εσάς το Moto G72 έχει πολλά να σας δώσει.

2. Xiaomi Poco M4 Pro 5G

poco f4

Το Poco M4 Pro 5G των 200 ευρώ είναι μία πολύ καλή επιλογή για αυτήν τη κατηγορία τιμής. Πρώτα και κύρια εντυπωσιάζει με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τη γρήγορη φόρτιση, αλλά έρχεται επίσης με μια χούφτα εξαιρετικών προδιαγραφών.

Διαθέτει καλή οθόνη IPS LCD 1080p 90Hz και μεγάλη μπαταρία, υπάρχουν στερεοφωνικά ηχεία και ένας αρκετά ικανός Mediatek Dimensity 810. Το M4 Pro 5G έχει καλή απόδοση σε καθημερινές εργασίες ακόμα κι αν δεν είναι φιλικό για παιχνίδια. Οι κάμερές του τραβούν αρκετά καλές φωτογραφίες, που σημαίνει ότι θα ολοκληρώσουν τη δουλειά και θα κάνουν μια χαρά για την κοινή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Εάν το παιχνίδι δεν είναι τόσο σημαντικό, μπορείτε να έχετε ένα προσιτό τηλέφωνο 5G με καλή εμπειρία κάμερας και πολυμέσων και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας με αυτό το M4 Pro 5G.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης