Το iOS 17 φαίνεται ότι τελικά θα εισαγάγει το sideloading σε iPhone στο WWDC 2023

Το Worldwide Developer's Conference (WWDC) του 2023 φημολογείται ήδη ότι θα μείνει στην ιστορία ως η εκδήλωση κατά την οποία κυκλοφόρησε τα ακουστικά VR/AR πρώτης γενιάς της Apple. Ωστόσο, η πιο πρόσφατη έκδοση του iOS προβλέπεται τώρα επίσης να διεκδικήσει τα φώτα της δημοσιότητας ξεκλειδώνοντας το sideloading εφαρμογών σε iPhone για πρώτη φορά.

Το iOS 17 φαίνεται ότι τελικά θα εισαγάγει το sideloading σε iPhone στο WWDC 2023

Το Worldwide Developers Conference της Apple Inc. τον Ιούνιο θα είναι ένα από τα πιο κρίσιμα γεγονότα στην ιστορία της εταιρείας – μια ευκαιρία να προαναγγελθεί μια εποχή μετά το iPhone, ενώ παράλληλα θα κάνει τις υπάρχουσες συσκευές της πιο ελκυστικές.

Τα headset μικτής πραγματικότητας θα πρωταγωνιστήσουν στο σόου, αλλά το ετήσιο συνέδριο θα είναι γεμάτο και με άλλα προϊόντα. Αυτό περιλαμβάνει νέους φορητούς υπολογιστές Mac και τη μεγαλύτερη ενημέρωση στο λογισμικό του Apple Watch από τότε που παρουσιάστηκε η πρώτη έκδοση το 2015, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Συνολικά, η εταιρεία σχεδιάζει να αποκαλύψει:

  • Τα Reality headset, η πρώτη μεγάλη νέα κατηγορία προϊόντων της Apple εδώ και σχεδόν μια δεκαετία
  • Ένα νέο λειτουργικό σύστημα xrOS και κιτ ανάπτυξης λογισμικού
  • Νέα MacBook
  • iOS 17
  • iPadOS 17
  • macOS 14
  • μια σημαντική ενημέρωση του watchOS 10

Οι ενημερωμένες εκδόσεις του iOS και του iPadOS δεν είναι πιθανό να προσφέρουν σημαντικές νέες δυνατότητες – σε αντίθεση με το λογισμικό του περασμένου έτους, το οποίο εγκαινίασε μια νέα οθόνη κλειδώματος. Αλλά θα πρέπει να ικανοποιούν μια λίστα ελέγχου αιτημάτων χρηστών με περισσότερες μικρές βελτιώσεις.

Το νέο λειτουργικό σύστημα Apple Watch, ωστόσο, θα φέρει μεγαλύτερες βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημερωμένης διεπαφής.

Αλλά το πιο σημαντικό για πολλούς χρήστες iPhone είναι ότι το iOS 17 θα προκαλέσει κάποιο θόρυβο πέρα από το ίδιο το WWDC. Η Apple εργάζεται για να αναθεωρήσει το λογισμικό για να ανοίξει το iPhone σε παράπλευρη φόρτωση εφαρμογών δηλαδή τη λήψη εφαρμογών εκτός του επίσημου καταστήματός της, ώστε να συμμορφωθεί με τους νέους ευρωπαϊκούς κανονισμούς έως το επόμενο έτος, εκτός από κάποιες βελτιώσεις στο Dynamic Island τις οποίες έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό,

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης