Έρχεται νέο update του Galaxy S23 Ultra για επιδιόρθωση προβλημάτων κάμερας σε HDR

Η επόμενη ενημέρωση για το Samsung Galaxy S23 Ultra θα προσφέρει μια σημαντική διόρθωση για τα προβλήματα της κάμερας που σχετίζονται με την χρήση του HDR. Η επιδιόρθωση αναμένεται να φτάσει σύντομα στις συσκευές.

Έρχεται νέο update του Galaxy S23 Ultra για επιδιόρθωση προβλημάτων κάμερας σε HDR

Η Samsung παρουσίασε μια σημαντική ενημέρωση για τη βελτίωση της κάμερας για τη σειρά Galaxy S23 στη Νότια Κορέα τον περασμένο μήνα, η οποία αργότερα επεκτάθηκε στην Ευρώπη, την Ινδία και τις ΗΠΑ. Ωστόσο, το Galaxy S23 Ultra εξακολουθεί να πάσχει από προβλήματα κάμερας που σχετίζονται με το HDR και ο tipster Ice universe λέει ότι η Samsung θα τα διορθώσει με την επόμενη ενημέρωση υλικολογισμικού.

Ο Ice universe δεν αποκαλύπτει πότε θα κυκλοφορήσει αυτή η ενημέρωση, αλλά πιστεύουμε ότι η επιδιόρθωση για αυτά τα ζητήματα που σχετίζονται με το HDR - που προκαλούν εφέ φωτοστέφανου γύρω από τα αντικείμενα - θα φτάσει με την ενημέρωση ασφαλείας του επόμενου μήνα, η οποία θα αυξήσει επίσης την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android επίπεδο στο Galaxy S23 Ultra έως τον Μάιο του 2023.

s23 ultra fix hdr iceuniverse

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης