Το Xiaomi 13 Ultra έρχεται με σώμα εμπνευσμένο από τη Leica

Αυτό είναι ότι πιο κοντινό μπορούμε να έχουμε σε μια πραγματική αντικατάσταση κάμερας στην αγορά smartphone: η ειδική έκδοση του Xiaomi 13 Ultra με σώμα κάμερας εμπνευσμένο από τη Leica και υποστήριξη για φίλτρα στην κάμερα έχει πλέον επιβεβαιωθεί επίσημα ότι είναι πραγματικό προϊόν που έρχεται στην αγορά.

Το Xiaomi 13 Ultra έρχεται με σώμα εμπνευσμένο από τη Leica

«Πρόκειται για μια επαγγελματική συσκευή απεικόνισης, όχι για ένα τηλέφωνο με κάμερα», δημοσίευσε η Xiaomi στο Weibo σήμερα, κάνοντας tease τη συναρπαστική κυκλοφορία που έχει προγραμματιστεί να γίνει την επόμενη Τρίτη.

Και πράγματι, το Xiaomi 13 Ultra που απεικονίζεται παραπάνω μοιάζει με μια επαγγελματική συσκευή απεικόνισης. Είναι μια εμφάνιση και λειτουργικότητα που απλά δεν έχετε με οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο της αγοράς.Άλλες φήμες υποδηλώνουν ότι, το "σώμα" φαίνεται ότι είναι ένα gadget που θα λειτουργεί σαν θήκη και θα έχει μια πράσινη δερμάτινη αίσθηση.

Έχουμε ήδη δει πολλές διαρροές για το 13 Ultra, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αυτήν την ειδική έκδοση που προφανώς θα πωλείται με αξεσουάρ χειρολαβής κάμερας καθώς και υποστήριξη για φίλτρα με, ώστε να μπορείτε να βιδώσετε ένα πολωτικό φίλτρο ή ένα φίλτρο ND ακριβώς όπως θα κάνατε σε μια επαγγελματική κάμερα.

Έχουμε δει στο παρελθόν φωτογραφίες που διέρρευσαν που δείχνουν μερικές μυστηριώδεις υποδοχές απευθείας στο σύστημα της κάμερας και φαίνεται ότι αυτές θα χρησιμοποιηθούν για τα φίλτρα που μπορείτε να προσθέσετε σε αυτό το τηλέφωνο. Ακόμη και το μέγεθος του φίλτρου έχει διαρρεύσει και το 13 Ultra αναμένεται να υποστηρίζει φίλτρα 67 mm.

Το Xiaomi 13 Ultra ζωντανεύει με σώμα εμπνευσμένο από τη Leica

Εκτός από τις κατάλληλες σχεδιαστικές νότες για να αποκτήσετε αυτή τη χίπστερ εμφάνιση, μάθαμε από τον υπεύθυνο κάμερας της Xiaomi ότι αυτό το ειδικό μοντέλο θα είναι καλά ρυθμισμένο για φωτογραφία δρόμου, όπου η ταχύτητα μιας κάμερας είναι ζωτικής σημασίας.

Αν προσπαθείτε να τραβήξετε αυτοκίνητα στο δρόμο ή άτομα που περπατάνε σε έναν γεμάτο σταθμό του μετρό, είναι απλές στιγμές που απαιτούν άμεση αντίδραση. Δεν μπορείτε να χάσετε χρόνο για να ρυθμίσετε την κάμερα ή ακόμα και να εστιάσετε.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης