Το Realme "11 Pro" εμφανίζεται σε νέα διαρροή και θυμίζει το Xiaomi 12S Ultra

Η καταχώρηση ενός νέου smartphone από τη Realme με τον ρυθμιστή TENAA της Κίνας φαίνεται να αποκαλύπτει ότι ο κατασκευαστής έχει εμπνευστεί από τις κορυφαίες συσκευές της Xiaomi στον σχεδιασμό του Realme 11 Pro. Σε αυτήν την περίπτωση, η νέα του εμφάνιση αντιπροσωπεύει σημαντική απόκλιση από εκείνη του προκατόχου του realme 10 Pro.

Το Realme "11 Pro" εμφανίζεται σε νέα διαρροή και θυμίζει το Xiaomi 12S Ultra

Η Realme εργάζεται ήδη σε συσκευές Android smartphone της σειράς 11 - σύμφωνα με νέες διαρροές, δηλαδή. Ο κατασκευαστής πιστεύεται ότι έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο με αυτές τις αναβαθμίσεις, καθώς μέχρι τώρα έχει αναπτυχθεί για τις συσκευές ένα (σχετικά) νέο πίσω πλαίσιο, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου στρογγυλού πλαισίου κάμερας.

Σύμφωνα με τον χρήστη Mukul Sharma (ή @stufflistings), στοχεύει σε άμεσα αναγνωρίσιμη κατάσταση ναυαρχίδας με μια εναλλαγή σε εμφανή στρογγυλά περιβλήματα κάμερας σε αυτήν τη γενιά. Επομένως, δεν υπάρχει κάτι για να μαντέψετε ποια κορυφαία εμφάνιση της Xiaomi φαίνεται να έχει αντιγράψει.

realme 11 pro tenaa2 specs

Ναι, η Realme μάλλον ακολουθεί την τάση του 12S Ultra με την ενημερωμένη σχεδίασή της αν και πάλι, το πραγματικό εφέ μπορεί στην πραγματικότητα να θυμίζει περισσότερο τη σειρά Honor X40. Μια πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει 3 φακούς σε μια γραμμή μέσα σε ομόκεντρους δακτυλίους από υλικό που μοιάζει με γυαλί.

Πρόσθετες διαρροές υπαινίσσονται 2 διαφορετικές συσκευές με αυτό το νέο σχέδιο: τις Realme RMX3770 και RMX3740, οι οποίες φέρεται να έχουν επίσης διαρρεύσει στη βάση δεδομένων 3C πρόσφατα με φόρτιση 67W και 100W αντίστοιχα.

Αυτές οι λεπτομέρειες συμβάλλουν στις φήμες ότι θα κυκλοφορήσουν ως διάδοχοι των realme 10 Pro και realme Pro+. Σε αυτήν την περίπτωση, μένει να δούμε αν η νέα αυτή εμφάνιση θα συνοδεύεται από αναβάθμιση στους αισθητήρες της κάμερας αλλά και φυσικά αν θα υπάρξει αύξηση στην τιμή των συσκευών.

Προς το παρόν μπορείτε να διαβάσετε την κριτική μας για το realme 10: Realme 10 review: ένα ελκυστικό κινητό για την τιμή του

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης