Το Xiaomi 13T Pro εμφανίζεται στο διαδίκτυο, θα μπορούσε να κυκλοφορήσει με το Dimensity 9200

Η Xiaomi είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μάρκες smartphone στον κόσμο και έγινε γνωστή για τα οικονομικά προϊόντα της. Ενώ το Xiaomi 13 Ultra βρίσκεται επί του παρόντος στην ημερήσια διάταξη, ένα νέο smartphone έχει αρχίσει να αναπτύσσεται, το Xiaomi 13T Pro.

Το Xiaomi 13T Pro εμφανίζεται στο διαδίκτυο, θα μπορούσε να κυκλοφορήσει με το Dimensity 9200

Οι προετοιμασίες για τη σειρά Xiaomi 13T βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Η Xiaomiui εντόπισε το Xiaomi 13T Pro στη βάση δεδομένων IMEI. Η σειρά Xiaomi 12T μόλις κυκλοφόρησε. Ο Κινέζος κατασκευαστής smartphone, αναφέρει ότι το smartphone συνεχίζει να αναπτύσσεται χωρίς επιβράδυνση. Ας αποκαλύψουμε μαζί ορισμένα χαρακτηριστικά του Xiaomi 13T Pro!

Σειρά Xiaomi 13T στη βάση δεδομένων IMEI

xiaomi 13t pro leaks1

Η σειρά Xiaomi 12T ήταν στην πρώτη γραμμή με υψηλής απόδοσης SOC και ποιοτικούς αισθητήρες κάμερας. Τώρα ήρθε η ώρα για τη σειρά Xiaomi 13T καθώς η Xiaomi ξεκίνησε να αναπτύσσει τη σειρά Xiaomi 13T. Το Xiaomi 13T Pro εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων IMEI και, ορισμένα χαρακτηριστικά έχουν αποκαλυφθεί. Θα τροφοδοτείται από έναν εξαιρετικό επεξεργαστή MediaTek. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Xiaomi 13T Pro θα πωλείται στην Κίνα ως Redmi K60 Ultra. Ταυτόχρονα, εντοπίσαμε το Redmi K60 Ultra.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη βάση δεδομένων IMEI, το Xiaomi 13T Pro έχει αριθμό μοντέλου "23078PND5G". Το Redmi K60 Ultra έρχεται με αριθμό μοντέλου "23078RKD5C" που είναι παρόμοιο με το Xiaomi 13T Pro. Οι αριθμοί "2307" στην αρχή του αριθμού IMEI υποδεικνύουν ότι τα smartphone ενδέχεται να κυκλοφορήσουν τον Ιούλιο του 2023. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη την ημερομηνία εισαγωγής της σειράς Xiaomi 12T, μπορεί να κυκλοφορήσει λίγο αργότερα.

xiaomi 13t pro leaks2

Τα smartphone έχουν την κωδική ονομασία "corot". Πρώτον, πιστεύουμε ότι το Redmi K60 Ultra θα κυκλοφορήσει πρώτο στην Κίνα και αργότερα, η σειρά Xiaomi 13T θα είναι διαθέσιμη στην παγκόσμια αγορά.

Όπως είπαμε και στην αρχή, περιμένουμε να πάρει τη δύναμή του από έναν επεξεργαστή MediaTek. Η Xiaomi δεν έχει παρουσιάσει ακόμη συσκευή που χρησιμοποιεί το Dimensity 9200. Το Xiaomi 13T Pro υπάρχει πιθανότητα να έχει τον Dimensity 9200 στο εσωτερικό του.

Το Xiaomi 13T Pro κωδικοποιείται με "corot_pre_global", και το Redmi K60 Ultra με "corot_pre". Οι τελευταίες εσωτερικές εκδόσεις MIUI είναι το MIUI-V23.4.7. Περισσότερες δυνατότητες θα εμφανιστούν με την πάροδο του χρόνου καθώς μέχρι τώρα τίποτα άλλο δεν είναι ακόμη γνωστό.

Πηγή: xiaomiui.net

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Είμαι η Βάσω και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με κινητά και κυρίως με συσκευές που αναζητούν οι γυναίκες. Με ενδιαφέρουν συσκευές με ωραία σχεδίαση και καλές κάμερες!
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης