Το iOS 17 θα φέρει μεγάλη ανανέωση του Κέντρου Ελέγχου

Το iOS 17 είναι έτοιμο να παρουσιαστεί στις 5 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας την πρώτη ημέρα του ετήσιου Παγκόσμιου Συνεδρίου προγραμματιστών της Apple (WWDC).

Το iOS 17 θα φέρει τη μαζική ανανέωση του Κέντρου Ελέγχου

Αν αναρωτιόσαστε τι να περιμένετε από την επερχόμενη κυκλοφορία, μια ανώνυμη πηγή που διέρρευσε ακριβείς λεπτομέρειες για το Dynamic Island πέρυσι έχει κάποιες λεπτομέρειες. Προφανώς, το iOS 17 θα επικεντρωθεί στις βελτιώσεις απόδοσης και σταθερότητας, επομένως δεν πρέπει να περιμένετε τεράστιες αλλαγές, με μια εξαίρεση.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, η Apple θα ανανεώσει το Κέντρο Ελέγχου για πρώτη φορά από την εισαγωγή του - η δυνατότητα αυτή έκανε το ντεμπούτο της με το iOS 7 πριν από δέκα χρόνια και πήρε την τελευταία της εμφάνιση με το iOS 11, οπότε σίγουρα θα μπορούσε μετά από αρκετά χρόνια να αποκτήσει μια νέα εμφάνιση.

apple control center

Δυστυχώς, η πηγή δεν έχει δώσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την ανανέωση του Κέντρου Ελέγχου. Όπως ίσως γνωρίζετε, το Κέντρο Ελέγχου είναι το σημείο όπου οι χρήστες συσκευών iPhone πηγαίνουν για γρήγορη πρόσβαση σε στοιχεία ελέγχου σε πράγματα όπως Wi-Fi, Bluetooth, φωτεινότητα, ένταση ήχου και άλλες λειτουργίες συστήματος.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Είμαι η Βάσω και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με κινητά και κυρίως με συσκευές που αναζητούν οι γυναίκες. Με ενδιαφέρουν συσκευές με ωραία σχεδίαση και καλές κάμερες!
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης