Το vivo X Flip εμφανίζεται σε live φωτογραφία

Το Vivo X Fold2 θα παρουσιαστεί από τη vivo αυτόν τον μήνα και μπορεί να δούμε το Vivo X Flip clamshell δίπλα του. Το πτυσσόμενο με οριζόντιο μεντεσέ αποτελεί μέρος της φημολογίας εδώ και αρκετούς μήνες και σήμερα εντοπίσαμε τη συσκευή σε μια ζωντανή φωτογραφία, ευγενική προσφορά του αξιόπιστου tipster Digital Chat Station.

Το vivo X Flip εμφανίζεται σε live φωτογραφία

Το νέο τηλέφωνο θα έχει μια κυκλική νησίδα κάμερας με το λογότυπο Zeiss και μια οριζόντια οθόνη, που θα καταλαμβάνει περισσότερο από το μισό του μπροστινού καλύμματος. Οι πιθανότητες είναι ότι θα έχουμε δύο κάμερες στο κυκλικό νησί. Υπάρχει ένα ορατό σχέδιο διαμαντιού και το Μωβ χρώμα ταιριάζει με την πιο δημοφιλή επιλογή στη σειρά Samsung Z Flip και στο Oppo Find N2 Flip.

Η εικόνα δεν είναι τόσο λεπτομερής όσο θα θέλαμε και δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πλήρως αν ο μεντεσές διπλώνει επίπεδα ή υπάρχει ένα μικρό κενό. Αυτό που γνωρίζουμε από προηγούμενες καταχωρήσεις και σημεία αναφοράς είναι ότι το πάνελ στο εσωτερικό θα έχει ανάλυση 1080p, ενώ το Vivo X Flip θα τροφοδοτείται από ένα chipset Snapdragon 8+ Gen 1 με 12GB RAM και πιθανότατα 256GB και πάνω εσωτερικής αποθήκευσης.

vivo X Flip backstage full

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Είμαι η Βάσω και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με κινητά και κυρίως με συσκευές που αναζητούν οι γυναίκες. Με ενδιαφέρουν συσκευές με ωραία σχεδίαση και καλές κάμερες!
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης