Φήμες | Η τεχνολογία φόρτισης της OPPO SuperVOOC 300W για smartphone επόμενης γενιάς είναι καθ' οδόν

Η OPPO (ή η μητρική της εταιρεία) είναι ήδη υπεύθυνη για μερικά από τα ταχύτερα σε φόρτιση smartphones στην αγορά. Τώρα, ο κατασκευαστής αναμένεται να προχωρήσει ακόμη περισσότερο με την επόμενη γενιά της φόρτισης SuperVOOC, που έχει προγραμματιστεί να συσκευάσει τριψήφια ισχύ σε μια μπαταρία που θα μπορούσε να χωρέσει σε ένα ευρύ φάσμα κινητών συσκευών.

Φήμες | Η τεχνολογία φόρτισης της OPPO SuperVOOC 300W για smartphone επόμενης γενιάς είναι καθ' οδόν

Η Realme οφείλει τη θέση της στο "Oga Group" (ένας όρος που εφαρμόζεται σε πολλές επωνυμίες smartphone που ξεκίνησαν ως θυγατρικές της BBK Electronics) για την κορυφαία φόρτιση 240 W που βρίσκεται στο νέο διεθνές κορυφαίο smartphone της, το realme GT3 ή GT Neo5 για την κινεζική αγορά). Αυτός ο Όμιλος περιλαμβάνει επίσης την OPPO, μια εταιρεία που έκανε το ντεμπούτο της στη σειρά αξεσουάρ φόρτισης υψηλής ταχύτητας SuperVOOC.

{loadosition google-ads}

Τώρα, η σειρά αναμένεται να γίνει ακόμα πιο ακραία στην επόμενη επανάληψη της. Σύμφωνα με τον αξιόπιστο leaker Digital Chat Station, η OPPO (ή πιθανώς ο Όμιλος Oga γενικά) εργάζεται σε μια νέα μπαταρία "15C" που έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με τον νέο κορυφαίο ρυθμό φόρτισης 300W της Xiaomi.

{loadosition google-ads}

Η νέα τεχνολογία βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη, αλλά λέγεται ότι έχει συνολική ονομαστική χωρητικότητα 4.450 mAh (για μια πιθανή τυπική χωρητικότητα 4.600 mAh) μέχρι στιγμής. Αυτό μπορεί να είναι σχετικά μικρό για τα σύγχρονα smartphone μέχρι τώρα (αν και είναι ένα δυνητικά αποδεκτό μέγεθος για τα πτυσσόμενα ανταγωνιστικά της OPPO). και πάλι, αυτό το μειονέκτημα είναι συχνά αντιστάθμισμα για μια από τις πιο πρόσφατες συσκευές εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης του Ομίλου σε κάθε περίπτωση.

{loadosition google-ads}

Όπως φαίνεται όμως προς τα παρόν δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, όπως και γρήγορη φόρτιση και μεγάλη μπαταρία. Ίσως όμως στο άμεσο μέλλον να δούμε αυτόν τον συνδυασμό.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης