Αυτή η εφαρμογή της Samsung μετατρέπει το iPhone σας σε Galaxy S23 – και είναι περίεργο

Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς μπορεί να μοιάζει ένα iPhone με λειτουργικό Android, πρέπει να κάνετε μια δοκιμή της πρόσφατα ενημερωμένης εφαρμογής web Try Galaxy της Samsung.

Αυτή η εφαρμογή της Samsung μετατρέπει το iPhone σας σε Galaxy S23 – και είναι περίεργο

Προσβάσιμο μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού Safari (ανοίγει σε νέα καρτέλα), το Try Galaxy έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες smartphone εκτός Galaxy να δοκιμάσουν νέες λειτουργίες από το One UI 5.1 και τη σειρά Galaxy S23 που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Η εφαρμογή Ιστού – η οποία μπορεί να αποθηκευτεί στην αρχική οθόνη του iPhone σας σαν να ήταν μια συμβατική εφαρμογή App Store – κυκλοφόρησε στην πραγματικότητα στα τέλη του περασμένου έτους, αλλά η Samsung πρόσφατα ενημέρωσε την εμπειρία για να συμπεριλάβει επιδείξεις του Galaxy S23 και του One UI 5.1- συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως Nightography, Photo Remaster και προσαρμόσιμες αρχικές οθόνες.

try galaxy 1

Αυτές οι νέες δυνατότητες ενώνουν τα υπάρχοντα σεμινάρια των Samsung Health, Samsung Kids, Smart Switch, Messages, διαγραφή αντικειμένων και πολλά άλλα.

Αρκεί να πούμε ότι το να βλέπεις τη διεπαφή που χρησιμοποιείται από μερικά από τα καλύτερα τηλέφωνα Samsung να παίζεται σε ένα από τα καλύτερα iPhone είναι μια παράξενη εμπειρία. Έπαιξα με το Try Galaxy στο iPhone 14 – ξεφυλλίζοντας τις ρυθμίσεις και προσαρμόζοντας τις ταπετσαρίες σαν να ήταν Samsung Galaxy S23 Ultra – και όλα μου φάνηκαν πολύ... περίεργα.

Φυσικά, δεν μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε λειτουργίες όπως το Nightography και το Photo Remaster σε ένα iPhone, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το Try Galaxy είναι μια άσκοπη άσκηση.

Ένας Γαλαξίας μακριά

try galaxy 2

Παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά laggy, η εφαρμογή προσφέρει πραγματικά μια οξυδερκή περιήγηση στις βασικές λειτουργίες που προσφέρονται από το One UI 5.1 και τα πιο πρόσφατα και καλύτερα κινητά της Samsung.

Ενώ, οι περισσότεροι χρήστες iPhone, δεν θα σταματήσουν τη πολυετή ερωτική σχέση με τους με την Apple, δεν θα εκπλαγώ αν κάποιοι (ίσως να είναι ελάχιστοι) πιο κουρασμένοι χρήστες iPhone εντυπωσιαστούν αρκετά από το Try Galaxy για να δοκιμάσουν ένα Galaxy.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Try Galaxy είναι διαθέσιμο μόνο μέσω του προγράμματος περιήγησης Safari σε μοντέλα iPhone 7 ή μεταγενέστερα και οποιοσδήποτε προσπαθεί να εκκινήσει την εφαρμογή Ιστού σε τηλέφωνο Android θα δει το μήνυμα, "βρίσκεστε ήδη σε Android".

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης