Το gaming smartphone Asus ROG Phone 7 κυκλοφορεί επίσημα πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο

Εάν σκέφτεστε να χαρίσετε στον εαυτό σας ένα από τα καλύτερα gaming smartphone που κυκλοφορούν αυτή την άνοιξη, ίσως είναι καλή ιδέα να περιμένετε μερικές ακόμη εβδομάδες προτού αποφασίσετε μεταξύ των ROG Phone 6 Pro και του Sony Xperia 1 IV.

Το  gaming smartphone Asus ROG Phone 7 κυκλοφορεί επίσημα πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο

Αυτό συμβαίνει επειδή η Asus ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την επόμενη συσκευή gaming... σημαντικά νωρίτερα από πέρυσι. Εάν χρειάζεστε μια ανανέωση, τα απολύτως υπερσύγχρονα και εντυπωσιακά ROG Phone 6 και ROG Phone 6 Pro αποκαλύφθηκαν (και κυκλοφόρησαν εμπορικά σε επιλεγμένες περιοχές σε όλο τον κόσμο) τον Ιούλιο του 2022.

Όμως, το 2021, τα ROG Phone 5, ROG Phone 5 Pro και ROG Phone 5 Pro κυκλοφόρησαν ήδη από τον Μάρτιο, και σε αντίθεση με ορισμένες πρόσφατες φήμες, η Asus προφανώς θέλει να πλησιάσει αυτό το πρόγραμμα κυκλοφορίας φέτος.

Όπως επιβεβαιώθηκε από την εταιρεία σήμερα, ο νέος «θρύλος» του ROG Phone 7 θα αναλυθεί πλήρως και επίσημα στις 13 Απριλίου. Η Asus δεν προσπαθεί να κρύψει την ταυτότητα και το όνομα αυτής της αναμφίβολα υπερπροηγμένης συσκευής, αν και μένει να δούμε ακριβώς πόσες διαφορετικές παραλλαγές θα παρουσιαστούν τον επόμενο μήνα.

asus rog phone 7 1

Το MediaTek Dimensity-powered ROG Phone 6D, το οποίο ανακοινώθηκε μόλις τον Σεπτέμβριο και κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2022, είναι πιθανό να λάβει μια άμεση συνέχεια μαζί με την εισαγωγή του "κανονικού" ROG Phone 7 και, φυσικά, υπάρχει ένα μοντέλο Pro που αναμένεται να τραβήξει όλη την προσοχή αυτή την άνοιξη.

Περιέργως, το ROG Phone 7 και το ROG Phone 7D αναμένεται να μοιράζονται έναν επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αντί να συνεχίζουν στην ετερόκλητη διαδρομή Qualcomm/MediaTek, και αν το ιστορικό είναι κάποια ένδειξη, το ROG Phone 7 Pro θα προσφέρει περισσότερο χώρο αποθήκευσης και περισσότερη μνήμη σε σχέση με τα αδέρφια του , ενώ ουσιαστικά φαίνεται πανομοιότυπο εξωτερικά και μοιράζεται ένα σωρό άλλα εσωτερικά στοιχεία.

Πολλές από τις βασικές προδιαγραφές της σειράς ROG Phone 7 είναι ακόμη υπό εξέταση (εκτός από μια τεράστια μπαταρία 6.000 mAh σε όλα τα επίπεδα), επομένως έχετε πολλούς λόγους για να συντονιστείτε στην εκδήλωση κυκλοφορίας της 13ης Απριλίου ζωντανά στο YouTube από τις 8 π.μ. Νέα Υόρκη ώρα, 2 μ.μ. στο Βερολίνο και 8 μ.μ. στην Ταϊπέι... αν σας αρέσουν οι αντισυμβατικές συσκευές Android με πολλή ακατέργαστη ισχύ και διάφορα εργαλεία με επίκεντρο τα παιχνίδια.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης