Η Samsung Electronics παρουσιάζει το Odyssey Universe, μια νέα εμπειρία Gaming εμπνευσμένη από τη σειρά οθονών Odyssey

Ένας νέος προσαρμοσμένος χάρτης που δημιουργήθηκε στο Fortnite, εμπνευσμένος από την κορυφαία σειρά Odyssey, κάνει το ντεμπούτο του σήμερα, 23 Μαρτίου, μαζί με livestreams στο Twitch και επιβραβεύσεις σε ένα κυνήγι θησαυρού.

Η Samsung Electronics παρουσιάζει το Odyssey Universe, μια νέα εμπειρία Gaming εμπνευσμένη από τη σειρά οθονών Odyssey

 Η SamsungElectronicsCo., Ltd. ανακοίνωσε την κυκλοφορία του OdysseyUniverse, ενός νέου ειδικά διαμορφωμένου χάρτη που δημιουργήθηκε για τους gamers στο Fortnite , βασισμένου στην κορυφαία σειρά οθονών Odyssey της Samsung.

odyssey universe 1 0

Το OdysseyUniverse αποτελεί μια νέα in-game εμπειρία που εκφράζει τον τρόπο με τον οποίο η κορυφαία σειρά οθονών SamsungOdyssey βοηθά τους gamers να εκπληρώσουν την υπόσχεση των παιχνιδιών επόμενης γενιάς. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε την προσαρμοσμένη εμπειρία παιχνιδιού του Odyssey μαζί με τη διασκέδαση, σε ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο HoonChung, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του VisualDisplayBusiness της SamsungElectronics. «Θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε την παρουσία της κορυφαίας σειράς Odyssey και να αυξάνουμε την αναγνωρισιμότητα των Gaming οθονών μας παρέχοντας νέες, συναρπαστικές εμπειρίες και events». 

Κάθε περιοχή του OdysseyUniverse είναι εμπνευσμένη από το όνομα του κύριου προϊόντος της σειράς Odyssey. Ο μόνιμος νέος χάρτης χωρίζεται σε 5 περιοχές, κάθε μία από τις οποίες είναι εμπνευσμένη και αντιπροσωπεύει ένα κορυφαίο μοντέλο της σειράς Odyssey. Για παράδειγμα, η περιοχή LevelArk, προέρχεται από την OdysseyArk, που προφέρει ένα νέο σύνορο εμβύθισης με τη μεγάλη οθόνη 55 ιντσών, ενώ τα LevelG9∙G8∙G7∙G6 είναι εμπνευσμένα από μοντέλα όπως τα OdysseyNeoG9και G8. Κάθε χώρος θα διαθέτει από μία αποστολή που πρέπει να εκτελέσουν οι παίκτες, προσφέροντας μια ποικιλία στόχων και ανταμοιβών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

odyssey universe 4 0

Συντονιστείτε στην πρεμιέρα του OdysseyUniverse στο Twitch! Με την έναρξη της κυκλοφορία του OdysseyUniverse, οι gamers μπορούν να συντονιστούν στις 23 Μαρτίου για να δουν τους χάρτες σε δράση στο επίσημο κανάλι SamsungOdysseyTwitch, με μερικούς από τους αγαπημένους τους streamers όπως ο SypherPK (634.6M ακόλουθους) και ο NickEh30 (435.5M ακόλουθους).

Οι streamers θα παρουσιάσουν το συναρπαστικό gameplay του νέου χάρτη, θα ενημερώσουν τους θεατές για το πώς μπορούν να εξερευνήσουν οι ίδιοι τον χάρτη αλλά και πώς μπορούν να αποκτήσουν αποκλειστικές προσφορές για τις οθόνες Odyssey.

Οι παίκτες μπορούν να προετοιμαστούν για την κυκλοφορία του OdysseyUniverse, να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδαγια να μάθουν τα τελευταία νέα και λεπτομέρειες για το "Κυνήγι θησαυρού" καθώς και να αποκτήσουν πρόσβαση σε ειδικές προσφορές .

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης