Αναφορά δείχνει ότι το iPhone 14 Plus είναι πιο δημοφιλές από το iPhone 13 Mini

Το iPhone 14 Plus της Apple φαίνεται να πουλάει καλύτερα από το iPhone 13 mini που αντικατέστησε ουσιαστικά η ναυαρχίδα της εταιρείας, με βάση τα δεδομένα αποστολής του πάνελ οθόνης που παρέχονται από την Display Supply Chain Consultants (DSCC).

Αναφορά δείχνει ότι το iPhone 14 Plus είναι πιο δημοφιλές από το iPhone 13 Mini

Σύμφωνα με την έκθεση DSCC, η οποία συγκρίνει τα δεδομένα αποστολής πάνελ iPhone από τον Ιούνιο του 2022 έως τον Απρίλιο του 2023 (καθορίζοντας μια δίμηνη πρόβλεψη), οι αποστολές για το iPhone 14 Plus 6,7 ιντσών είναι 59% υψηλότερες από ό,τι ήταν για το iPhone 13 5,4 ιντσών mini για την αντίστοιχη περίοδο από έτος σε έτος.

Αυτό συμβαίνει παρά τα στοιχεία που υποδηλώνουν ότι το iPhone 14 Plus είναι το λιγότερο δημοφιλές μοντέλο της τρέχουσας σειράς.

apple 14 13 sales

Αν και το iPhone 14 Plus φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλύτερα από το iPhone 13 mini, είναι πολύ πίσω από το iPhone 14 Pro Max, το οποίο καταλαμβάνει το 36% των συνολικών αποστολών πάνελ για τη σειρά. Το iPhone 14 Pro αντιπροσωπεύει το 28% των αποστολών, ενώ το iPhone 14 καταλαμβάνει μερίδιο 25%. Το iPhone 14 Plus εν τω μεταξύ μένει πίσω από τα άλλα με μερίδιο 11%.

Συνολικά, η σειρά iPhone 14 φαίνεται να είναι οριακά πιο δημοφιλής από την προηγούμενη σειρά, με αύξηση 2% στον αριθμό των αποστολών πάνελ από έτος σε έτος από τον Απρίλιο, προφανώς ενισχυμένη από τις αυξημένες πωλήσεις των πιο ακριβών μοντέλων Pro στο κόστος λιγότερων τυπικών μοντέλων iPhone 14 που πωλούνται.

Λαμβάνοντας υπόψη τις πιθανές καθυστερήσεις αποθήκευσης και αποστολής, οι μηνιαίοι αριθμοί αποστολής πάνελ είναι απίθανο να αντικατοπτρίζουν τον ίδιο ακριβώς αριθμό μονάδων iPhone που πωλούνται σε έναν δεδομένο μήνα. Ωστόσο, οι συνδυασμένοι αριθμοί για την περίοδο των 11 μηνών παρέχουν μια πιθανή ακριβή συνολική εικόνα πωλήσεων.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης