Φήμες λένε ότι το iPhone 15 θα έχει τα λεπτότερα πλαίσια που έχουν υπάρξει ποτέ σε ένα τηλέφωνο

Έχουμε ακόμα περίπου 6 μήνες αναμονής μέχρι να ανακοινώσει η Apple τη φετινή σειρά iPhone, αλλά οι φήμες για τη σειρά iPhone 15 έχουν αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια όλο και πιο συχνά. Πιο πρόσφατα έγιναν συζητήσεις για αυξημένες τιμές.

Φήμες λένε ότι το iPhone 15 θα έχει τα λεπτότερα πλαίσια που έχουν υπάρξει ποτέ σε ένα τηλέφωνο

Όπως όλα δείχνουν αρκετές υποτιθέμενες αναβαθμίσεις μπορεί να είναι ο λόγος πίσω από αυτήν την υποτιθέμενη αύξηση της τιμής. Η τελευταία φημολογούμενη αναβάθμιση έχει να κάνει με τα πλαίσια οθόνης του iPhone 15 Pro Max, τα οποία λέγεται ότι θα είναι τα πιο λεπτά που έχουμε δει ποτέ σε τηλέφωνο.

Τώρα, αυτή είναι μια πολύ τολμηρή δήλωση, αλλά δεν είναι εντελώς αδύνατο να το πιστέψουμε. Ο δημοφιλής leaker Ice universe δηλώνει ότι τα πλαίσια θα είναι 1,55 mm (0,06 in), κάτι που θα έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ, του Xiaomi 13 με 1,81 mm (ή 0,07 ίντσες).

Αυτή δεν είναι μια μικρή αλλαγή, αλλά είναι αναμφισβήτητα περιττή. Μια πολύ καλύτερη βελτίωση θα ήταν η μείωση του μεγέθους του πλαισίου της κάμερας. Φυσικά, η Apple μπορούσε πάντα να κάνει και τα δύο και να προσφέρει μια πολύ πιο καθαρή εμφάνιση.

Αυτό που είναι λίγο περίεργο εδώ είναι ότι ο leaker μιλά συγκεκριμένα για το iPhone 15 Pro Max, χωρίς να αναφέρει το μοντέλο Pro κανονικού μεγέθους. Αυτό δεν σημαίνει ότι το Pro Max θα ήταν το μόνο που θα λάβει αυτήν την αναβάθμιση εάν τελικά είναι αληθινή.

Η φήμη αυτών των εξαιρετικά λεπτών πλαισίων ταιριάζει επίσης καλά με τις πληροφορίες από μερικά dummies του iPhone 15 που διέρρευσαν πρόσφατα, τα οποία έδειχναν επίσης μικρότερα πλαίσια, καθώς και καμπύλες άκρες (με την οθόνη να συνεχίζει να είναι επίπεδη) και ένα μεγαλύτερο πλαίσιο κάμερας. Με άλλα λόγια, γίνεται ολοένα και πιο εμφανές ότι η Apple προσπαθεί να «ομορφύνει» την επόμενη σειρά τηλεφώνων της, αλλάζοντας τη σχεδίαση περισσότερο από ό,τι στις δύο τελευταίες γενιές.

Ένα πράγμα που παραμένει μυστήριο, ωστόσο, είναι το υποτιθέμενο iPhone 15 Ultra. Εάν τα μοντέλα iPhone 15 Pro έρχονται με πολλές αναβαθμίσεις, τι θα έχει η έκδοση Ultra για να δελεάσει τους πιθανούς αγοραστές; Το πιο πιθανό είναι ότι αυτό το super high-end μοντέλο αν και θα ανακοινωθεί φέτος, θα μπορεί κάποιος να το αποκτήσει από το επόμενο έτος.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης