Το Realme C55 έρχεται στις 22 Μαρτίου με κορυφαία specs για την κατηγορία της τιμής του

Η Realme μόλις επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του realmeC55 στην Ελλάδα στις 22 Μαρτίου, μαζί με το realme 10. Λίγο νωρίτερα, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμοαποκάλυψετις στρατηγικές αναβαθμίσεις της realme C series, με το αναβαθμισμένο realme C55 να καταφθάνει με τα πιο worthy χαρακτηριστικά για την κατηγορία της τιμής του.

Το Realme C55 έρχεται στις 22 Μαρτίου με κορυφαία specs για την κατηγορία της τιμής του

 Ο FrancisWong, CEO της realme Ευρώπης, δήλωσε: «Η realmeεπανέρχεται με την αναβαθμισμένη realme C Series ,«την πρωταθλήτρια σειρά» στην κατηγορία της τιμής της, με στόχο να προσφέρει κορυφαία χαρακτηριστικά στους καταναλωτές της, που ξεπερνούν τις προσδοκίεςτους και εκδημοκρατίζουν τα specs επιπέδου ναυαρχίδας, με απώτερο στόχο να μεγιστοποιήσουν την συνολική εμπειρία του χρήστη».

realme champion pic

Το realmeC55 έρχεται εξοπλισμένο με τη μοναδική κάμερα μεγέθους 64MP και γίνεται το πρώτο προϊόν της realme C series που διαθέτει αισθητήρα επιπέδου ναυαρχίδας, με μεγάλου μεγέθους pixels 0,7μm και opticalformat 1/2", ο οποίος είναι ο ίδιος αισθητήρας που χρησιμοποιείται και στο realme GT Master Edition.

Το realme C55 διαθέτει έως και 16GB δυναμικής μνήμης RAM και 256GB ROM, που είναι πλέον ο μεγαλύτερος αποθηκευτικός χώρος στην κατηγορία της τιμής του, παρέχοντας μια πιο ομαλή και μακροχρόνια εμπειρία χρήσης στους καταναλωτές του. Επίσης, τοrealmeC55 είναι το πρώτο smartphoneτης realme C series που διαθέτει Android 13 &UI 4.0, προκειμένου να προσφέρει ασφαλέστερη και πιο σταθερή εμπειρία στους χρήστες του.

Τέλος, η realme επιβεβαιώνει ότι το realme C55 θα γίνει το πρώτο της προϊόν που θα διαθέτει "MiniCapsule", που προσαρμόζεται έξυπνα στην οθόνη και «τυλίγεται» γύρω από την εγκοπή της selfie κάμερας. Θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις στην παρουσίαση του realme C55 που θα αποκαλυφθούν εν καιρώ.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης