Τα renders του Google Pixel 8 που διέρρευσαν παρουσιάζουν νέο μικρότερο σχεδιασμό για τα μελλοντικά κορυφαία smartphone

Τα renders υψηλής ανάλυσης του Pixel 8 διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Με βάση τις εικόνες, το Pixel 8 θα είναι αισθητά πιο κοντό και πιο λεπτό από το Pixel 7. Το Pixel 8 θα έχει επίσης πιο στρογγυλό σχεδιασμό από τον προκάτοχό του, αλλά με την ίδια διάταξη διπλής κάμερας που βλέπει προς τα πίσω  όπως τα προηγούμενα μικρότερα Pixel smartphone.

Τα renders του Google Pixel 8 που διέρρευσαν παρουσιάζουν νέο μικρότερο σχεδιασμό για τα μελλοντικά κορυφαία smartphone

Ο Steve Hemmerstoffer, γνωστός και ως @OnLeaks, συνεργάστηκε με το MySmartPrice για να παραδώσει renders του Pixel 8, μόλις μια ημέρα αφότου ο χρήστης μοιράστηκε εικόνες του Pixel 8 Pro. Ενώ η Google έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα των σειρών Pixel 6 και Pixel 7, μερικές λεπτομέρειες έχουν αλλάξει, συμπεριλαμβανομένης μιας πιο στρογγυλής συνολικής εμφάνισης.

Στην πραγματικότητα, το Pixel 8 έχει κάτι περισσότερο από μια παροδική ομοιότητα με τα πρόσφατα iPhone, όπως το iPhone 14.

Υποτίθεται ότι το Pixel 8 θα είναι αισθητά μικρότερο από το Pixel 7, το οποίο έχει διαστάσεις 155,6 x 73,2 x 8,7 mm. Συγκριτικά, το Pixel 6 έχει διαστάσεις 158,6 x 74,8 x 8,9 mm, καθιστώντας το περίπου τόσο μεγάλο όσο το Pixel 3 XL. Σύμφωνα με τον @OnLeaks, το Pixel 8 θα έχει διαστάσεις 150,5 x 70,8 x 8,9 mm, κάτι που θα το καθιστούσε το μικρότερο ναυαρχίδα Pixel από το Pixel 5.

Για αναφορά, το τελευταίο έχει ύψος 144,7 mm, πλάτος 70,4 mm και πάχος 8 mm. Το Pixel 5 είναι επίσης σημαντικά ελαφρύτερο από τα επόμενα smartphone Pixel. Ο @OnLeaks δεν αποκάλυψε το βάρος του Pixel 8, αν και υποψιαζόμαστε ότι θα είναι ελαφρύτερο από τα 197 g που ζυγίζει ο προκάτοχός του.

Παρεμπιπτόντως, το Pixel 8 θα είναι επίσης μικρότερο από το Pixel 7a, το οποίο ο @OnLeaks ισχυρίζεται ότι θα είναι 152,4 x 72,9 x 9,0 mm. Εν τω μεταξύ, ο @OnLeaks και το MySmartPrice αναφέρουν ότι το Pixel 8 θα κυκλοφορήσει με οθόνη 5,8 ιντσών, κάτι που φαίνεται απίθανο με βάση τις διαστάσεις και τις εικόνες που διέρρευσαν. Τα Pixel 5 και Galaxy S23 είναι πιο συμπαγή από το αναφερόμενο μέγεθος του Pixel 8, αλλά διαθέτουν οθόνες 6 ιντσών και 6,1 ιντσών, αντίστοιχα. Επιπλέον, το Pixel 4 έχει οθόνη 5,7 ιντσών, παρά τις διαστάσεις 147,1 x 68,8 mm και μάλιστα με το τεράστιο μέτωπό του. Ως εκ τούτου, υποπτευόμαστε ότι το Pixel 8 θα εξακολουθεί να είναι περίπου 6 ίντσες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γραμμή κάμερας επεκτείνει το πάχος του Pixel 8 στα 12 mm. Ξεχωριστά, το smartphone θα μεταφέρει τη διάταξη των δύο καμερών στο πίσω μέρος του Pixel 7, χωρίς τηλεφακό ή τον φημισμένο αισθητήρα LiDAR που διαθέτει το Pixel 8 Pro.

Το Pixel 8 αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο μαζί με το Pixel 8 Pro με Android 14. Ωστόσο, η Google ενδέχεται να παρουσιάσει τη σειρά Pixel 8 τον Μάιο κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας I/O 2023, όπου βρίσκονται επίσης τα Pixel 7a, Pixel Fold και Pixel Tablet και φημολογείται ότι θα κάνουν ντεμπούτο.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης