Εμφανίστηκαν εικόνες του Oppo Find X6 Pro, αλλά αναμένεται να είναι αποκλειστικό για την Κίνα

Η Oppo αναμένεται να αποκαλύψει τη σειρά Find X6 αυτόν τον μήνα, αποτελούμενη από τα Oppo Find X6 και Oppo Find X6 Pro. Τα renders του Find X6 Pro διέρρευσαν στο διαδίκτυο τον Ιανουάριο, παρουσιάζοντας το smartphone σε λευκό και πράσινο χρώμα.

Εμφανίστηκαν εικόνες του Oppo Find X6 Pro, αλλά αναμένεται να είναι αποκλειστικό για την Κίνα

Τώρα εξετάζουμε τη εικόνα του πράσινου μοντέλου, η οποία δείχνει το τηλέφωνο με ένα διαφορετικό πλαίσιο κάμερας στο πίσω μέρος. Η νέα εικόνα δείχνει το κυκλικό πλαίσιο της κάμερας του Oppo Find X6 Pro με σχεδιασμό dual-tone.

Το πάνω μέρος του είναι πιθανώς κατασκευασμένο από γυαλί, έχει γυαλιστερό φινίρισμα και φιλοξενεί δύο κάμερες και ένα φλας LED. Έχει επίσης το σήμα της Hasselblad. Το κάτω μέρος διαθέτει μία μόνο κάμερα και έχει το κείμενο "Powered by MariSilicon".

Εμφανίστηκαν εικόνες του Oppo Find X6 Pro, αλλά αναμένεται να είναι αποκλειστικό για την Κίνα

Η Oppo δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το φύλλο προδιαγραφών της σειράς Find X6, αν και το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν μερικές διαρροές. Και ενώ γνωρίζουμε ότι η μάρκα θα αποκαλύψει τη σειρά X6 στην Κίνα αυτόν τον μήνα, η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει τα σχέδιά της να κυκλοφορήσει αυτά τα smartphone σε άλλες αγορές.

Ωστόσο, εάν πρέπει να πιστέψουμε τον αξιόπιστο tipster Ice universe, το Find X6 Pro θα παραμείνει αποκλειστικό στην Κίνα, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του Find X5 Pro, το οποίο πωλήθηκε επίσης σε ορισμένες διεθνείς αγορές. Ο tipster ισχυρίζεται επίσης ότι το Xiaomi 13 Ultra θα πωλείται παγκοσμίως, κάτι που δεν συνέβη με το περσινό Xiaomi 12S Ultra.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης