Πληροφορίες για το πρωτότυπο Xiaomi POCO F5 εμφανίζονται στο διαδίκτυο

Η σειρά Xiaomi POCO F5 πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην κυκλοφορία της. Τώρα, ένα δεύτερο μοντέλο έχει εμφανιστεί στην FCC, το οποίο πιστεύεται ότι είναι το βασικό POCO F5. Η FCC αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για το επερχόμενο smartphone, συμπεριλαμβανομένων των διαμορφώσεων μνήμης και του λογισμικού εκκίνησης.

Πληροφορίες για το πρωτότυπο Xiaomi POCO F5 εμφανίζονται στο διαδίκτυο

Υπήρξαν αρκετές διαρροές σχετικά με τη σειρά POCO F5 τις τελευταίες εβδομάδες, με τη Xiaomiui να έχει εντοπίσει το POCO F5 σε μια βάση δεδομένων IMEI τον περασμένο μήνα. Επιπλέον, η FCC περιέγραψε τις προδιαγραφές για το 23013PC75G με αυτό που φαίνεται να είναι ένα chipset Snapdragon 8 Plus Gen 1 (ίσως να πρόκειται για το μοντέλο Pro). Τώρα, ο ίδιος ρυθμιστικός φορέας έχει πιστοποιήσει το 23049PCD8G, τον ίδιο αριθμό μοντέλου που μια βάση δεδομένων IMEI συνέδεσε με το POCO F5.

Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το 23049PCD8G υποστηρίζει 5G, Bluetooth, NFC και Wi-Fi διπλής ζώνης, καθώς και υπέρυθρες. Η FCC προσθέτει ότι η Xiaomi έχει ετοιμάσει παραλλαγές μνήμης RAM 8 GB και 12 GB που θα συνοδεύονται από αποθηκευτικό χώρο 128 GB ή 256 GB. Επιπλέον, το 23049PCD8G θα διαθέτει MIUI 14 βασισμένο στο Android 13, όχι Android 12 όπως το POCO X5 5G.

poco f5 fcc

Προς το παρόν, η Xiaomi αναμένεται να παραδώσει το POCO F5 ως ένα νέο Redmi Note 12 Turbo ή Redmi Note 12T. Όλες οι συσκευές θα χρησιμοποιούν το SM7475, την κωδική ονομασία για το Snapdragon 7+ Gen 1 ή το Snapdragon 7 Gen 2, μεταξύ άλλων μεσαίας κατηγορίας υλικού.

Το Redmi Note 12 Turbo ή το Redmi Note 12T αναμένεται να προσγειωθεί αργότερα αυτόν τον μήνα στην Κίνα, με το POCO F5 να αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Οι επίσημες πληροφορίες κυκλοφορίας και οι τιμές δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα.

poco f5 fcc2

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης