Η Apple ανακοινώνει τα κίτρινα iPhone 14 και iPhone 14 Plus

Οι εποχές που το iPhone έβγαινε μόνο σε δύο χρώματα έχουν παρέλθει εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα, η Apple έχει εγκαταλείψει αυτή την λύση του λευκού και μαύρου και έχει αγκαλιάσει το χρώμα σε όλο του το μεγαλείο, με πολλές από τις συσκευές της εταιρείας να έρχονται τώρα σε μια πληθώρα τολμηρών αποχρώσεων.

Η Apple ανακοινώνει τα κίτρινα iPhone 14 και iPhone 14 Plus

Η τελευταία προσθήκη στο ουράνιο τόξο των iPhone της Apple είναι ένα κίτρινο iPhone 14 και iPhone 14 Plus. Σήμερα, η εταιρεία ανακοίνωσε την επικείμενη κυκλοφορία αυτής της νέας απόχρωσης μέσω μιας ανάρτησης ιστολογίου στην επίσημη ιστοσελίδα της Apple Newsroom.

Η μάλλον τολμηρή επιλογή χρώματος είναι βέβαιο ότι θα κάνει τη συσκευή να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες συσκευές. Με την προσθήκη αυτής της νέας απόχρωσης, τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus έρχονται τώρα σε συνολικά 6 χρώματα: midnight, starlight, κόκκινο, μπλε, μωβ και κίτρινο.

Για αναφορά, η Apple έχει αναπτύξει μια τάση για την κυκλοφορία αποκλειστικών χρωματικών επιλογών στη μέση του κύκλου ανανέωσης ενός iPhone. Δεδομένου ότι η σειρά iPhone 14 κυκλοφόρησε στις αρχές Σεπτεμβρίου, αυτή η απόχρωση στα μέσα του κύκλου έρχεται την ώρα που την περιμέναμε.

iphone 14 color lineup

Σύμφωνα με την ανάρτηση ιστολογίου, τα κίτρινα iPhone 14 και iPhone 14 Plus θα είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 60 χώρες, με τις προπαραγγελίες να ανοίγουν στις 5 π.μ. PST αυτήν την Παρασκευή (δηλαδή στις 10 Μαρτίου). Η γενική διαθεσιμότητα ξεκινά λίγο μετά - την Τρίτη 14 Μαρτίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, παραδοσιακά, η Apple έχει επίσης κυκλοφορήσει αποκλειστικές χρωματικές επιλογές και για τα high-end μοντέλα iPhone Pro. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε εάν και πότε θα κυκλοφορήσει μια νέα απόχρωση για τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.

Υπό το πρίσμα του γεγονότος ότι τα μοντέλα Pro τείνουν να διαθέτουν πιο σιωπηλή αισθητική, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιο χρώμα θα μπορούσε να επιλέξει η Apple αυτή τη φορά. Το περσινό Deep Purple iPhone αποδείχθηκε εξαιρετικά επιτυχημένο, καθώς ήταν μακράν η πιο δημοφιλής επιλογή χρώματος από τη δέσμη χρωματικών επιλογών της συσκευής.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης