'Ερευνα δείχνει ότι οι χρήστες λατρεύουν το μωβ iPhone 14 Pro

Έχει περάσει σχεδόν μισός χρόνος από τότε που έκανε το ντεμπούτο του το iPhone 14, ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα για αγορά το 2023. Ενώ, γενικά, έχουμε μια πολύ καλή ιδέα για τις προτιμήσεις των καταναλωτών όσον αφορά την τελευταία ναυαρχίδα της Apple, εξακολουθούν να λείπουν ορισμένες πληροφορίες.

'Ερευνα δείχνει ότι οι χρήστες λατρεύουν το μωβ iPhone 14 Pro

Ένα από αυτά αφορά τις χρωματικές επιλογές και, ειδικότερα, ποιες αποχρώσεις είναι πιο δημοφιλείς στους χρήστες. Τώρα, μια πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το CIRP (Consumer Intelligence Research Partners) ασχολείται με αυτό το συγκεκριμένο θέμα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το 42% των χρηστών που αγόρασαν το «Pro» επέλεξαν το αποκλειστικό φετινό χρώμα - Deep Purple. Παραδοσιακά, τα «Pro» iPhone της Apple διατίθενται σε 3 τυπικά χρώματα (Space Gray, Silver και Gold) με απόχρωση μπαλαντέρ κατά την κυκλοφορία και απόχρωση μεσαίου κύκλου που κυκλοφορεί συνήθως αργότερα.

iphone 14 pro max main official

Φέτος, η Apple παρουσίασε στην πραγματικότητα 2 νέες χρωματικές επιλογές - το Deep Purple (το οποίο αντικατέστησε ουσιαστικά το Sierra Blue) και το Space Black, μια πιο σκούρα εκδοχή της εμβληματικής απόχρωσης Space Grey. Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι η Χρυσή απόχρωση είναι ελαφρώς πιο δημοφιλής στους χρήστες «Pro» από τη νέα Space Black.

Πιο συγκεκριμένα, το 24% των χρηστών επέλεξε ένα Gold iPhone 14 Pro ή iPhone 14 Pro Max, ενώ το 23% μια μονάδα Space Black. Το ασημί είναι μακράν η λιγότερο δημοφιλής επιλογή χρώματος, με μόλις 11%.

Όσον αφορά τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus, το φετινό χρώμα μπλε προτιμάται από το 27% των χρηστών και ακολουθεί το Μαύρο με 26%. Τα μοντέλα Red και Purple (που είναι μια πιο ροζ λεβάντα απόχρωση από το Deep Purple των μοντέλων Pro) αντιπροσωπεύουν το 14% και το 24% των πωλήσεων αντίστοιχα.

Η αναφορά περιλαμβάνει επίσης δεδομένα σχετικά με τα λιγότερο premium iPhone της Apple που εξακολουθούν να μπορούν να αγοραστούν άμεσα (δηλαδή το iPhone 13, το iPhone 13 mini και το iPhone SE 3). Οι χρωματικές επιλογές για το περσινό lineup κατατάσσονται ως εξής: Midnight (38%), Μπλε (23%), Ροζ (23%), Starlight (13%), Κόκκινο (5%).

Η επιλογή εισαγωγικού επιπέδου της Apple, έρχεται πιο συχνά με το Midnight (62%), ακολουθούμενη από το Κόκκινο (23%), με το Starlight να είναι η λιγότερο δημοφιλής απόχρωση, που επιλέγεται μόνο από το 15% των χρηστών.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης