Φήμες λένε ότι η Apple θα προσθέσει σύντομα αυτό το χρώμα ως επιλογή για τους αγοραστές του iPhone 14

Τον περασμένο Μάρτιο, η Apple πρόσθεσε δύο διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου στις χρωματικές επιλογές του iPhone 13. Τα iPhone 13 και iPhone 13 mini έλαβαν μια νέα "πράσινη" απόχρωση, ενώ τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max έγιναν διαθέσιμα σε πιο ανοιχτή απόχρωση που ονομάζεται "Alpine Green".

Φήμες λένε ότι η Apple θα προσθέσει σύντομα αυτό το χρώμα ως επιλογή για τους αγοραστές του iPhone 14

Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, ένας tipster που ανάρτησε στον κινεζικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Weibo έγραψε ένα σύντομο περιεκτικό μήνυμα. Χρησιμοποιώντας το Google Translate, η ανάρτηση λέει, "Άνοιξη, iPhone 14, κίτρινο". Το ιστορικό του tipster είναι άγνωστο, επομένως πρέπει να είμαστε κάπως επιφυλακτικοί.

Ωστόσο, ο Ιάπωνας MacOtakara έγραψε σήμερα ότι έχει δει μερικές τέτοιες αναρτήσεις από online tipsters που προβλέπουν ότι η Apple θα κάνει μια προσθήκη χρώματος στα iPhone 14 και iPhone 14 Plus και ότι αυτό το χρώμα θα είναι to κίτρινο. Ίσως θυμάστε ότι το 2021, η εταιρία έδωσε στους αγοραστές iPhone 12 και iPhone 12 mini μια νέα επιλογή μωβ χρώματος για να διαλέξουν.

Η MacRumors ανέφερε σήμερα ότι έχει ενημερωθεί από πολλές πηγές ότι η ομάδα δημοσίων σχέσεων της Apple σχεδιάζει μια «ενημέρωση προϊόντος» την επόμενη εβδομάδα. Το αν το τμήμα δημοσίων σχέσεων προετοιμάζεται για την ανακοίνωση μιας νέας επιλογής χρώματος iPhone ή υπάρχει κάτι άλλο στον αέρα δεν είναι γνωστό.

Γενικά, είναι λογικό για την Apple να προσπαθήσει να εισάγει κάτι νέο στην τρέχουσα σειρά iPhone προκειμένου να επαναφέρει τα φώτα της προσοχής των μέσων ενημέρωσης στα τηλέφωνα της. Αυτό το φως έχει ξεθωριάσει από τότε που κυκλοφόρησαν τα smartphone τον περασμένο Σεπτέμβριο.

iphone 1 yellow
Το iPhone 11 σε κίτρινο χρώμα

Η Apple έχει κυκλοφορήσει κίτρινα μοντέλα iPhone στο παρελθόν. Το 2018 και το 2019, το χρώμα προσφέρθηκε για το iPhone XR και το iPhone 11 αντίστοιχα. Το κίτρινο είναι επίσης μια επιλογή για όσους θέλουν να πάρουν το iPad 10ης γενιάς. Οι τρέχουσες χρωματικές επιλογές για το iPhone 14 και το iPhone 14 Plus περιλαμβάνουν το Μπλε, το Μωβ, το Midnight (μαύρο), το Starlight (λευκό/ασημί) και το κόκκινο.

Ενώ η τρέχουσα φήμη φαίνεται να αναφέρει μόνο τα μοντέλα iPhone 14 που δεν είναι Pro και δεν είναι σαφές εάν το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max θα αποδέχονταν μια πρόσθετη επιλογή χρώματος, οι τρέχουσες διαθέσιμες επιλογές για αυτά τα μοντέλα περιλαμβάνουν Deep Purple, Gold, Silver και Space Black. Η Apple θα μπορούσε, όπως στο παρελθόν, να μην προσθέσει νέο χρώμα στα μοντέλα Pro. Αυτό είναι απλώς μια εικασία, καθώς η Apple μπορεί να πιστεύει ότι τα μοντέλα Pro της δεν χρειάζονται ένα νέο χρώμα (ειδικά ένα έντονο κίτρινο) για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης