Το Xiaomi Smart Band 8 εμφανίζεται σε πρώτες διαρροές από φωτογραφίες

Οι πρώτες φωτογραφίες του επερχόμενου Xiaomi Smart Band 8 φαίνεται να έχουν διαρρεύσει. Οι εικόνες δείχνουν ότι το wearable είναι παρόμοιο με τον προκάτοχό του, το Xiaomi Smart Band 7, με μια σημαντική αλλαγή. Μέχρι στιγμής, το ρολόι με αριθμό μοντέλου M2239B1 έχει εγγραφεί σε πρακτορεία σε χώρες της Μέσης Ανατολής και της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Το Xiaomi Smart Band 8 εμφανίζεται σε πρώτες διαρροές από φωτογραφίες
Το Xiaomi Smart Band 7 που κυκλοφόρησε πέρυσι.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Xiaomi Smart Band 8 φαίνεται να έχουν διαρρεύσει. Το GoAndroid ισχυρίζεται ότι βρήκε τις εικόνες μαζί με την πιστοποίηση από την NRRA (Εθνική Υπηρεσία Έρευνας Ραδιοφώνου) στην Κορέα. Η κατάθεση απαριθμούσε το "Smart Band" με αριθμό μοντέλου M2239B1, υποδεικνύοντας ότι η συσκευή θα διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου πολυμερούς DC 3,87 V και συνδεσιμότητα Bluetooth 5.1.

Οι εικόνες δείχνουν μια σημαντική αλλαγή στη σχεδίαση σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα: το Xiaomi Smart Band 8 θα έχει αποσπώμενο λουρί ρολογιού δύο τεμαχίων, παρόμοιο με άλλα smartwatch. Όπως και με τις παλαιότερες γενιές, το wearable έχει μια μακριά, στενή οβάλ όψη ρολογιού, με αισθητήρες παρακολούθησης της υγείας και μια θύρα φόρτισης στο πίσω μέρος.

Xiaomi Smart Band 8 leaks

Όπως αναφέραμε νωρίτερα φέτος, η Xiaomi έχει ήδη πιστοποιήσει ένα έξυπνο ρολόι με τον ίδιο αριθμό μοντέλου στην Αρχή Ανάπτυξης Μέσων Infocomm (IMDA) στη Σιγκαπούρη, στη Ρυθμιστική Αρχή Τηλεπικοινωνιών και Ψηφιακής Κυβέρνησης (TDRA) στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) και στο Ινστιτούτο Τυποποιημένων και Βιομηχανικών Ερευνών της Μαλαισίας (SIRIM).

Αυτές οι εφαρμογές υποδηλώνουν ότι η Xiaomi σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το wearable εκτός Κίνας. Ωστόσο, το gadget δεν έχει ακόμη κατατεθεί σε πρακτορεία εκτός της Νοτιοανατολικής Ασίας και της Μέσης Ανατολής.

Xiaomi Smart Band 8 leaks2

Το Xiaomi Smart Band 8 αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το wearable, όπως τα χαρακτηριστικά και η τιμή του, δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί από την εταιρία.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης